Hvad weekenden bød på...

Lige nu [02.04.2017]

 • har vi klikket “book” på vores sommerferie! Vi skal sgu på campingferie til sommer. Vi havde egentlig regnet med at vi skulle til Kroatien, men det endte altså med Italien (måske fordi vi var ret sent ude). Ej hvor det føles rart at have dét på plads. Vi skal bo i mobilhome og for 14 dage i højsæsonen koster det os 17.500,-. Det er uden transport. Blot leje af mobilhome. Så bander vi lige højsæson langt væk. Men det er jo sådan det vil blive for os de næste maaaaaange år. Altså EKSTRA dyrt at komme afsted på ferier.
 • har vi også (som nok også alle andre) optur over at kunne sidde udenfor mange timer i dag UDEN at have jakke på.
 • burde vi bare gå i seng. Det har været en begivenhedsrig weekend, og i morges satte vi endda vækkeuret til kl. 7. Vi skulle til premiere på “Dyrene i Hakkebakkeskoven” i Palads, og det begyndte allerede kl. 9. Det er da tidligt på en søndag, hva!? Men vi vidste at det ville blive et hit. Og det var det også 🙂
 • griner vi lidt af, at vi i år hoppede på en aprilssnar. Sådan noget med at der er fundet vragdele fra et meget stort vikingeskib i en sø meget tæt på hvor vi bor. Pt. er kommunen igang med at bygge en bro over den sø, og Solrød Kommune skrev i går på deres facebookside, at entreprenøren var stødt på det der vikingeskib, og det skulle være noget med 30 meter langt. Vi var faktisk sådan lidt “spændende!…. men også lidt irriterende, fordi det så ville sætte byggeriet i stå osv.”. Det var først i dag, da jeg skulle til at fortælle det videre, at jeg da liiiiige kom i tanke om, at det da var d. 1. april i går. Havde ellers udset at vores bolig ville stige endnu mere i værdi med sådan et fund blot 200 meter væk. Dream on…..
 • er håndboldsæsonen slut. De sidste par weekender har det altså været lidt af et puslespil, at få det hele til at gå op i en højere enhed, og vores hverdage har også været travle, så det er rart lige at få håndbolden lidt på afstand. Ayas dans er også slut, så nu er det “kun” tirsdag der er gymnastik og torsdag der er svømning. Hvad skal vi dog bruge alt den fritid til de næste par måneder? 😉
 • er det godnat herfra!

-Sebrina

 

 

2 kommentarer

 • Mette

  Hej de normale.
  Tager I Nellie med på ferie? Hvis I gør har I så skulle betale ekstra for hund?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Hej Mette
   Nej Nellie skal passes af mormor og morfar. Vi havde faktisk overvejet det, for det er faktisk muligt. Ved dog ikke hvor meget det koster ekstra.

   Mvh Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad weekenden bød på...