"In your face"

Vi påsker den også!

img_7563

Hvis nu det bare liiiige var ti grader varmere, så vil jeg faktisk mene at denne påske har været den bedste i en del år. Den åbenlyse årsag er,at vi alle har haft fri! Jeg stod som 2.mand til arbejde i går, og da planen så fornuftig ud, fik jeg fri! Så vi har nået det hele. Et større projekt med et garderobeskab der er blevet så godt! At få rodet væk er bare genialt, og snart lever vi nok noget så kedeligt og upersonligt – sådan hvidt uden for mange “forstyrrelser” – og ahhh hvor er det skønt. Så må lidt planter og noget sjovt på vægge være dét. Børn og hund roder og sviner rigeligt, og vi har det bare skønt når her er ryddeligt og rent. Hvilket her jo aldrig sådan rigtigt er… men vi har da i hvert fald gjort vores ypperste på at optimere og få plads til det noget af det der rodede og irriterede.

Så har vi også været til påskefrokost, og står selv for en i morgen, hvor alt der kunne forberedes er gjort. Ikke om vi gider stresse for meget over det. Faktisk hviler eller nyder jeg ikke at være “vært”. Og vores opvasker har sat sit punktum her til aften – naturligvis!! Men vi har aldrig været et godt match og den bliver i dén grad skiftet ud til en ny og også billigere model. Det er den dyreste opvasker vi nogensinde har haft, og aldrig har jeg oplevet at bruge så meget dårlig energi (og penge!) på sådan en maskine. Så slut. Jeg har allerede fundet erstatningen på wupti, for en opvasker kan vi bare ikke undvære herhjemme.

Ellers har vi da også været et smut i IKEA, det var nok ikke den smarteste beslutning iøvrigt

Vi har været påskekreative (se billede)

og fået vasket badeværelse ned.

jeg har arbejdet lidt på noget opgavefremlæggelse

vi har været kedelige forældre og nogle gange også sure

vi har også været søde og også serveret is og slik og sådan..

og så har vi også bare slappet af men også fået løbet en tur

og vi er igen ved at være klar til hverdag. Aya har også sagt at hun glædede sig til at komme i skole igen, og Alvin spurgte også om han da ikke snart skulle i børnehave. Så alt er lige som det skal og bør være.

god påske 🙂

Sebrina

 

2 kommentarer

 • Åh, det er så skønt at få nyt gaderobeskab. Har selv lige været i gang her i påskedagene, og blogget lidt herom. Det er bare så lækkert at få en overskuelig løsning 😀
  Lyder som en dejlig påske.

  -A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MyminMy

  Lyder som en rigtig dejlig påske. Jeg savlede over dine fine guldsandaler den anden dag og tænkte om du vil fortælle hvilket mærke det er 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"In your face"