weekendvideo

årets første strandtur og bestikkelse

img_8228 img_8229

I går var en særlig dag! Det var nemlig årets første rigtige strandtur. Altså 3 ud af 4 i familien var i vandet. Nogen venter liiiige til vandet er lidt varmere 😉 Jeg satser på at sommeren er kommet for at blive i lidt tid endnu, og nu hvor vi har stranden så tæt på, så har jeg ikke så travlt med den første stranddukkert. Det skal jeg nok nå. Aya fik også sin store isvaffel som vi “skyldte” hende, fordi hun for lidt tid siden havde sovet en hel nat i egen seng. Jep det er dér vi er.

“Du får en kæmpe isvaffel, hvis du sover en hel nat i din egen seng”.

“Så hvis jeg sover hver nat i min seng i en hel uge, så får jeg en stor is hver dag?!”.

“Ja det kan du tro”

Vi snakker ellers ikke så meget om det. Og hun får bestemt lov til at komme op i vores seng, når hun kommer rendende. Som jo er hver nat. Og mange dage inden vi selv er faldet i søvn. Men der er giga highfives og nu også kæmpe isvafler for hver gang hun sover en hel nat i egen seng. Det gør nok ingen forskel, men altså belønning/bestikkelse bør nu ikke være så udskældt. Og hun kan ikke spise hele isen alligevel, hvilket betyder at vi jo også belønnes! Ej, Aya og Alvin har både smidt ble og sut uden problemer, hvor belønning har været et hjælpsomt redskab 😉  Samsoveri foregår i stor stil herhjemme, og ja det stopper på et tidspunkt, men vi er klar til at det tidspunkt er nu. Allerhelst i går. Der er noget trængt med fire stks i dobbeltsengen. Apropos så har Alvin (7-9-13 og bank under bordet) sovet i sin egen seng to nætter i denne uge.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekendvideo