Vores Bededage

Alvin nu 4år!

img_8106

For 4 år siden lå jeg på fødegangen med gode veer. Kl 23.00 kom han. Det var 2. pinsedag og  ja… det er så fire år siden nu! Bliver altid lidt sentimental på børnenes fødselsdage…. gad vide hvornår det mon egentlig ophører? Jeg troede f.eks aldrig, at jeg ville stoppe med at tjekke hver aften, om de trak vejret. Men det er da stoppet. Sådan da. Okay det er ikke stoppet. Jeg kigger lige ind til dem, når de er faldet i søvn, men ikke sådan hvor jeg skal helt hen og tjekke om brystkassen bevæger sig.

Han blev jo fejret sidste lørdag, og tirsdag var børnehaven på besøg. I dag blev der også sunget fra morgenstunden og spist lune boller.  Og han fik en sej cykel, som han har snakket om ret længe. Og den cykler han allerede på. Uden støttehjul. Det er sgu imponerende altså.  Mindes da at vi med Aya havde sådan en stang bag på hendes cykel i nogle dage, før hun kunne cykle rundt. Men han tænker heller ikke sådan over tingene og er ikke bange for at slå sig ;-). Han var virkelig stolt. Vi kørte Nicolai til lufthavnen inden middag, og Alvin blev noget skuffet og ked af, at han ikke skulle med far i flyvemaskinen. Humøret blev dog hurtigt igen højt, men det skærer lige lidt i hjertet at han skulle blive ked af det. Men vi fik kysset og krammet Nicolai farvel og spillet højt musik i bilen, og så var alt godt igen. Og til eftermiddag kom faster og Patrick forbi med flere Star Wars figurer til samlingen, så han har bestemt (igen) haft en dejlig dag. Det fortjener han også <3 nu ligger han og sover tungt med sin søster i vores seng, og jeg vil putte mig ind til dem lige om lidt. Jeg er græsenke de næste små fem dage, og det var så fint at lægge ud med en dag som i dag.

Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores Bededage