De dér smarte for 30 kroner!

ENDELIG kom der lidt ro på!

img_7445

I sidste uge fik jeg styr på en masse af det mylder der foregik oppe i mit hoved. Det har været så dejligt! Jeg har i løbet af det sidste halve år taget moduler på ammekonsulentuddannelsen, og det sidste modul på uddannelsen, blev jeg færdig med i torsdags. Så det er SÅ rart.

Udover dét fik jeg i fredags tilbudt en fast stilling på fertilitetsklinikken. Mit vikariat ville ellers udløbe til juni, og da det er en lille klinik med få sygeplejersker, er det ikke bare lige sådan at få en opnormering. Så jeg var jo begyndt at tænke på, hvad jeg dog så skulle finde på. Havde dog lidt forskelligt på hånden, men for første gang, var det så mærkeligt at skulle søge stillinger et andet sted, nu hvor jeg var et sted, hvor jeg trives både rent personligt og fagligt og kunne se mig selv arbejde i flere år. Når jeg tidligere har skiftet job, har det jo været på eget initiativ. Men jeg kunne jo ikke blive ved med at trække den, og den dag hvor der var ansøgningsfrist på en stilling jeg havde overvejet at søge, fik jeg at vide fra oversygeplejersken om, at jeg endelig ikke måtte søge en anden stilling. Så det var ret befriende, selvom jeg først turde sige det til nogen og også endelig tro på det, når det blev officielt. Og det blev det så i fredags. Det er en fantastisk klinik med ansatte som er søde, sjove, skøre og ikke mindst dygtige. Jeg har savnet sådan en tværfaglig arbejdsplads, hvor alle er meget motiveret og interesseret i at udvikle sig selv og specialet. Og også med “gode” arbejdsvilkår sammenlignet med så mange andre afdelinger i det offentlige. Så ja, jeg er meget glad!

Så det var lige to større “ting” der blev afsluttet i sidste uge, og derfor var weekenden bare ekstra god, og jeg glæder mig til at skulle have en hverdag, hvor der er nogenlunde ro oppe i kasketten.

Så måske der også kommer lidt mere på bloggen igen 😀

-Sebrina

1 kommentar

  • Louise

    Hej Sabrina
    Stort tillykke! Min mand og jeg har siden august været i fertilitetsbehandling (i Skive), og er blevet mødt af så søde og givende personale. Vi har flere gange talt om, at det må være et helt fantastisk job, og det må gi mening på et højere plan at være med til at gøre alt man kan for at hjælpe nogle mennesker med deres største drøm.
    Jeg håber det gir SÅ meget mening for dig – og igen, stort tillykke med fastansættelsen!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De dér smarte for 30 kroner!