fint cover til under 10 kroner

Vores Bededage

img_7892

årh den forlængede weekend blev nydt! St. Bededag havde vi ingen planer, og vi startede med hveder. Vi har ellers de seneste år spist hveder aftenen forinden St. Bededag, men det nåede vi ikke denne gang. Vi plejer ellers at bage de lækreste hveder, men i år blev de købt hos bageren og de var nu også ganske gode! Vi slappede den i solskin og fik også ordnet hjemmet. Og så var det jo også fredag, og Bededag eller ej, så står den jo altså på bland-selv-slik og Disneysjov.

img_7906-1

lørdag var en stor dag herhjemme. Vi holdte Alvins 4års fødselsdag for familien. Det er først nu på lørdag at han har rigtig fødselsdag, men da Nicolai skal rejse udenlands der, fejrede vi ham en uge for tidligt. Og vi var heldige med vejret, så vi sad udenfor og fik boller og kakao, og derefter gik vi ned til stranden hvor vi havde medbragt kagemanden. Vi sluttede af hjemme ved os, hvor vi grillede pølser og brød – lige efter Alvins ønske. Det var en fantastisk dag, og Alvin fik de dejligste gaver og hyggede sig max. Det går lige i hjertet <3

img_7929

søndag stod jeg op og blev forkælet af mine skønne børn (og mand). Jeg er vild med CLEAN parfumerne (reklamelink), næsten alle deres dufte, og fik hele to nye til samlingen, samt en fin perleplade fra Aya. Derefter var vi meget hurtigt forbi Waves og Bilka, hvor vi fik bekræftet, at Alvin er fuldstændig solgt i én af deres cykler. Og der var endda 30% på alle cykler, så den glæder vi os meget til at give ham på lørdag. Nicolai fik endelig også købt sig en cykel, så vi kan se frem til en masse cykelture her henover sommeren! Derefter drog jeg jeg og børnene ned til min veninde, som har to piger jævnaldrende med Aya og Alvin, og imens vi snakkede og snakkede så legede børnene. Igen blev det alt for lækre vejr nydt og vi blev forkælet med frokost og eftermiddagskage. På hjemturen smuttede vi forbi mormors arbejde og overraskede hende med en fin kaktus. Hun har altid været og er stadig den bedste mor.

Da vi kom hjem havde Nicolai malet gyngestativet og nydt at være home alone 😉

en fantastisk forlænget weekend, og det mest vilde var nok, at jeg var frisk alle aftener, og ikke én af dagene faldt i søvn på sofaen. Det er ikke sket i flere år, haha. Om det er medicin, det gode vejr eller hvad, aner jeg ikke. Jeg har det i hvert fald godt og dét nyder jeg!

Har samlet mine stories fra weekenden som kan ses nedenfor

 

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fint cover til under 10 kroner