endelig kan jeg lave krøller

jeg skal være stærkere!

img_8324

img_8294

Endelig skal jeg gå til “holdsport” igen. Eller det er det nu nok ikke helt, men jeg skal gå til noget fast igen sammen med andre, og jeg glæder mig. Det er jo efterhånden mange år siden, at jeg lagde fodbolden på hylden, og jeg kommer da lige i tanke om, at jeg skylder resten af min beskrivelse af mine mange år med fodbold på eliteplan. Det kunne meget vel blive i løbet af ferien, jeg kunne få det skrevet ned. I hvert fald for min egen skyld, da det har fyldt meget i min barndom, ungdom og tidlige voksenår. Det er egentlig ikke fordi jeg har savnet fodbolden mega meget, men jeg savner det at spille på et hold og sammen have et fælles mål – at vinde kampe. Jeg savner den faste struktur med træning flere gange om ugen. Sammenholdet, det sociale. At det bliver bemærket hvis man ikke kommer til træning. Og jeg savner konkurrencedelen. Den evige stræben på at blive bedre, være den hurtigste og at alle har den samme mentalitet. Det er ikke kun for sjov – selvom det også er sjovt.

Jeg har overvejet, om jeg skulle begynde igen med fodbolden på hyggeplan. Og måske jeg igen skal igang, men jeg skal lige indstille mig på, at jeg jo på ingen måder er Sebrina 17 år længere, og hverken har teknik eller form som dengang. Ikke engang i nærheden deraf. Så ved ikke heeeelt om det ville blive en succes ;-). Jeg tror dog jeg kan spille old girls nu. Så gammel er jeg. Oh my…

Nå, men jeg har meldt mig ind i en forening nu. Jeg skal nemlig gå til CrossGym i Solrød Gymnastikforening. CrossGym er (surprise!) inspireret af cross training, boot camp og cirkeltræning. Og det passer med, at jeg kan nå træning om tirsdagen inden Nicolai skal til håndbold, og træning om fredagen samt søndag formiddag. Så det bliver rigtig godt. Jeg har i hvert fald hørt godt om holdet, og jeg har en forhåbning om, at jeg bliver lidt mere “tilfredsstillet” end når jeg træner i fitnesscentret og derhjemme. Nu må vi se! Mit mål er at blive stærkere, eller mere udholden. Nu ved jeg dog, at mine muskelsmerter formentlig skyldes mit lave stofskifte, og nok ikke dét, at jeg er i dårlig form, som jeg ellers har bildt mig selv ind og så givet den en ekstra skalle. Tænk hvis jeg kunne føntørre hår uden at holde pauser fordi armene ellers syrer til 🙂

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

endelig kan jeg lave krøller