Lidt for mange arrangementer?

img_8485-1

Jeg går ud fra, at vi nok ikke er de eneste der har kalenderen godt booket godt her i juni? Denne her uge har været nok lige i overkanten. Tirsdag var der sommerfest i børnehaven. Endnu engang en fantastisk sommerfest. Det er de virkelig gode til i Tryllehytten. Vi har jo efterhånden været til en del sommerfester der, og hvert år bliver der gjort en masse ud af det. Børn og pædagoger har “arbejdet” med sommerfesten den seneste måned op til, og både for Aya og Alvin har denne process været en sand fest, og ugen op til sommerfesten er næsten ulidelig for de kære børn, fordi de bare er så spændte! Så sødt. I år var der cirkustema, og Alvin var en pivstolt Pjerrot. Vi vidste ikke han skulle være pjerrot, så det var så fint at se ham komme gående i optoget, og det var tydeligt at se at han var SÅ stolt – og genert. Vores skønne dreng. Fuld fart på i et par timer, hvor børnene fik billetter til diverse boder og aktiviteter. Vi fik spist lækkert medbragt mad, og så hjem med trætte glade børn.

Onsdag var det så i Ayas klasse, hvor der var caféaften. Her skulle vi medbringe en ret. Det blev til hjemmelavede rugbrødschips og hjemmerlavet tunsalat. Ret nemt, og noget vi måtte lave der aftenen inden, efter vi kom hjem fra sommerfesten i børnehaven. Lidt presset! Nå, hjem lidt for sent og op igen torsdag og på arbejde, og om eftermiddagen til åbningen af Leos Legeland. Børnene var ellevilde… lige indtil Alvin havde et uheld og tissede i bukserne, fordi han nægtede at tisse på toiletterne, da der var “farlige” dyrelyde derude. Der gik lidt Panikpia i mig lige dér, samtidig med at jeg skulle trøste en ked af det Alvin, og have styr på tisset på gulvet… men personalet kom med det samme og beroligede med et stort smil; “det skal i ikke tage jer af, det ordner vi”. Pyha. Så var næste step jo at få skiftet tøjet. Som vi så ikke havde med. Dygtige forældre ik!?. Alvin har været blefri i et år, så vi er ikke for gode til at huske skiftetøj osv. Og så var det at Aya blev dybt ulykkelig, da hun slet ikke var klar på at skulle hjem, men ligesom selv havde lagt to og sammen, at Alvin ikke kunne rende rundt helt bar. Men heldigt at vi kun bor 10 minutter fra Leo’s, så imens Alvin og jeg tog hjem og fik en hurtig skyller og rent tøj på, fik Aya og Nicolai udforsket mere af det kæmpe legeland, og da vi kom retur, fik vi bestilt aftensmad og børnene leget noget mere. Lad mig sige at jeg var ret brugt lige der. Siden mandag aften har jeg haft vanvittigt ondt i min ryg og en god omgang forkølelse, og torsdag forsvandt min stemme så også lige så stille og roligt imens jeg var på arbejde. For ja, jeg har været på arbejde, da jeg sagtens har kunnet klare den med panodiler. I går fredag, var der så noget festival på Ayas skole. Nicolai arbejdede hjemmefra da Nellie skulle til dyrlægen, så han kunne nå op til noget af festivalen, som allerede startede kl. 12.30. Også for forældre, men dér kunne vi altså ikke være der. Der skulle være en ekstra optræden kl. 15.20, som så blev aflyst pga regnvejr og rekvisitter der var gået i stykker mm. Da jeg havde fri fra arbejde i går, var jeg smadret og helt stoppet til i næsen og nærmest uden stemme. Den rene elendighed ;-). Så jeg var faktisk lidt “lettet” over at kunne slippe for at tage op til festivalen. I stedet kunne jeg så køre forbi Waves og flying tiger for at købe fødselsdagsgave til børnefødselsdagen her i dag. Og så ramte hammeren i aftes. Så meget at jeg har aflyst et loge arrangement i dag, fordi jeg simpelthen må pleje mig selv. Det er jeg mega ærgerlig over, for havde glædet mig til det, men fem dage med smerter og slem forkølelse er sgu for meget nu, og det går ikke at jeg propper mig med panodiler og ligesom nægter at jeg er sløj og kører videre i fuldt gear.

I morgen håber jeg på forbedring, for der skal vi på skov-/strandtur med mine sygeplejeveninder, deres børn og mænd. Har ikke set dem længe, og savner noget tøseri med de mennesker, der altid formår at få mig i godt humør. Mit humør fik et dybt dyk i går og her til morgen har jeg ikke været en særlig rar kone og heller ikke en sød mor. Så tror det var mægtig fint, at vi afleverede Nicolai til strandhåndbold ved Amager Strandpark så han kunne hygge sig og efterfølgende give den gas til bødekassefest. Aya har været børnefødselsdag og tog med en veninde hjem efterfølgende, så Alvin og jeg har været alene det meste af dagen, og det har altså været ret så hyggeligt og helt low key.

Nu ikke mere piveri herfra. Jeg synes jeg har været sortseer denne uge, hvilket jeg normalt ikke er, og det er jeg bestemt ikke stolt af. Det må stoppe. Nu. Så vil sætte mig udenfor og læse et par kapitler og gnaske lidt jordbær.

 

God weekend 😀

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg