Pinsen og et stofskifte i bedring

Vi har været til havnefest!

img_1421 img_1434

I går fik vi en del ud af dagen! Kl. 8 var vi nemlig oppe i Ayas SFO for at hjælpe med at pakke SFO’en ned. Der var vi så i et par timer, og kl. 11 skulle Aya til fødselsdag hos nogle piger fra hendes klasse. Da hun var afsted, tog vi så ud for at købe gave til Faster Camilla, som blev 27 år i onsdags. På vej hjem blev vi gjort opmærksomme på, at der var havnefest i Køge, hvor der ville være lidt forskellige aktiviteter. Vi havde ingen planer, og valgte så at tage dertil, når Aya kom hjem fra fødselsdag. Det var nu ret hyggeligt og vi sluttede naturligvis med en stor is. Som egentlig var ret billigt i forhold til, hvad vi er vant til at betale for en gammeldaws eller softice. Køge Marina er i det hele taget et ret hyggeligt og fint sted, og vigtigt- der er en hoppepude ;-).

img_1441

img_1444

Vores weekend har i det hele taget været noget så skøn, og jeg er så glad for, at vi nu har mange flere weekender sammen end vi nogensinde har haft. Jeg skal kun arbejde hver 6. weekend, hvilket for mig, og måske også for mange andre sygeplejersker, er ren luksus!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinsen og et stofskifte i bedring