HALLØJ sommerferie!

1. feriedag

img_8996

Første feriedag kunne da ikke starte meget bedre! Jeg sov længe (til kl. 8) i morges, da jeg i løbet af natten lagde mig i Ayas (junior)seng, fordi begge børn lå noget uroligt i vores seng, og jeg til sidst fik spat, og måtte have lidt ro. Og Nicolai var så sød at lukke døren til værelset da han stod op i morges, og børnene vågnede nogenlunde samtidig med at Nicolais ur ringede, men jeg kunne alligevel godt sove videre, selvom de stod op kl. 6.30. Da han kørte afsted stod jeg så op og joinede børnene i sofaen til Ramasjang og senere Sommer summarum. Herhjemme er der kun morgenfjerner i weekenderne og ferier, så det var helt perfekt at starte sådan. Stille og roligt. Senere tog vi til Køge, hvor vi spiste frokost, i solskin og fik købt lidt i Søstrene Grene og Flying Tiger Copenhagen (altså Tiger). img_9009Efterfølgende skulle Aya til rutinetjek hos tandlægen. Det gik så fint og Aya er glad for at have fået (endnu) en “diamantring” til samlingen. Herefter hjem og nyde det gode vejr, lege, vaske lidt tøj og bage burgerboller.

img_9026 img_9032skønt var det at kunne sidde udenfor at spise. Menuen var også meget sommeragtig med hjemmelavet kyllingeburger og sweet potato fritter – og Faxe kondi, haha!. Efterfølgende en cykel/gåtur ned til den “gamle” SFO.img_9045 img_9046 img_9048En helt perfekt første feriedag. Her til aften har vi begge fået trænet og så ellers siddet på google og fundet attraktioner og seværdigheder ved Gardasøen og omegn. Mon nogle af vores læsere kan tippe om nogle?

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HALLØJ sommerferie!