Lige nu [25.07.17]

Caneva Aquapark

dsc_0005-11 I går var vi i Caneva Aquapark. Vi var i tvivl om vi skulle tage i Gardaland eller i vandland, men fordi der har været så varmt den første uge, og vi egentlig også rigtig gerne ville i vandland, blev det Caneva Aquapark vi tog til.  Dog nåede vi kun at være der i 1,5 time inden der kom regn og torden… Vi valgte at blive, og efter et par timer var vejret heldigvis godt igen! dsc_0096-10Vi havde vores betænkeligheder ved at tage i vandland. Ville det være for voldsomt for børnene mon? Men det viste sig at det var et kæmpe hit og både Aya og Alvin var så seje og prøvede en masse vandrutsjebaner. Selvom nogle af banerne måske ser ret slidte ud, så er det det pæneste og bedste vandland både Nicolai og jeg har været i. Vi havde af gode årsager ikke kameraet rundt allesteder, men vi fik da knipset nogle billeder alligevel.

dsc_0019-14 dsc_0021-6 dsc_0026-7 dsc_0033-8 dsc_0040-7 dsc_0043-7 dsc_0070-8 dsc_0078-11 dsc_0080-5 dsc_0081-5 dsc_0087-6 dsc_0093-4 dsc_0094-5 dsc_0097-7

Det var virkelig en optursoplevelse for os allesammen, og helt fantastisk at vi faktisk alle fire kunne prøve rutsjebanerne sammen. Ingen af os måtte “sidde over” osv. Generelt har denne ferie virkelig været helt fantastisk, og her til aften har børnene leget med nogle venner de har fået hernede imens Nicolai og jeg har drukket et par drinks. Det er fedt og også en lillebittesmule grænseoverskridende at “slippe dem løs” på den måde. Og så er det også første ferie hvor de voksne står før op end børnene. I dag sov Aya til kl. 10 !! Det er heldigt at jeg og børnene lige har en uge ekstra ferie når vi kommer hjem, så vi lige så stille og roligt kan forberede os på hverdagen igen.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [25.07.17]