En ferie de vil huske

der var ikke liggestole…

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

dsc_0048-4De sidste mange års ferier har jeg været vant til liggestole ved stranden. I hvert fald muligheden for at betale (måske for meget) for at ligge på en liggestol frem for at ligge på mit håndklæde nede i sandet. Og jeg betaler så altid de lidt for mange euros for en liggestol, hvis muligheden byder sig. Jeg er åbenbart ret magelig. I hvert fald blevet det igennem de sidste år. Ellers faktisk de sidste 10 år…. På denne her ferie var der bare ikke mulighed for liggestole ved stranden, så jeg var glad for at jeg sidste år købte to ‘Widget Wedgets‘, og endnu mere glad for at jeg så huskede at tage dem med på ferien. For de var så rare at have med ned på “stranden”, hvilket jo er en sø. Og først var der en græsplæne og dernæst sten. Vi foretrak egentlig græsplænen, dels på grund af der også var træer som gav skygge, men også fordi den var mere behagelig at ligge på end sten. Men alligevel lå vi ret meget på stenene, fordi børnene jo kunne bruge ret lang tid med de sten der, og det samtidig så også var lige ned til vandet.
dsc_0140-2dsc_0154-2 dsc_0155-2 dsc_0151-3
Udover at bruge dem som ryglæn, brugte vi dem også som en slags legepude i vandet, da det faktisk (med en god balance) kan bruges som liggepude! Og hvis du samtidig gerne vil have sol på rumpen (og flashe den) – så er den også helt genial 😉

De koster 159,- stk. her, hvilket for os er et par dages liggestoleleje på stranden. ;-). Jeg tror jeg i sin tid argumenterede mit køb af disse puder som en salgs investering, da jeg så ikke ville falde i liggestolsfælden. Jeg ved endnu ikke om det argument holder 100%, da vi faktisk siden købet af disse, ikke har befundet os på en strand med liggestole…. Så… Men vi bruger dem også herhjemme, og har haft dem med på vores egen strand, skovtur osv.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ferie de vil huske