Her er vidunderligt!

dsc_0156-1dsc_0147-1dsc_0137-2dsc_0138-1dsc_0113dsc_0130-2dsc_0072-3dsc_0043-1dsc_0094-1dsc_0057-1

Turen herned gik over al forventning! Vi kørte hjemmefra fra Solrød Strand kl. 5 fredag morgen, var allerede i Gedser 6.30 og færgen sejlede kl. 7. Vi havde (heldigvis!) booket morgenbuffet på færgen, hvilket virkelig kan anbefales. Det koster ca. 150,- for voksne, Aya kostede 50,- og Alvin var gratis! Og det er altså en god morgenbuffet. Små to timer efter var vi så i Rostock. Trafikken gled godt og børnene var så gode. Lydbøger venner, lydbøger! Cathrine havde lige et par dagen forinden lagt en rabatkode til mofibo, så det har vi haft stor glæde af, og har det stadig. Børnene faldt også i søvn i bilen, og da de vågnede igen var kl. omkring 12.30 og tid til frokost og en optankning. Det blev på Burger King, hvor der også var en legeplads, hvor de fik rørt sig lidt. Så kørte vi videre. Og det næste stop blev så først 50 km efter München, hvor vi havde booket en overnatning på et hyggeligt hotel. Vi havde regnet med at det ville blive nødvendigt med flere stop på vejen, men lydbøger, ganske lidt iPad og snacks (altid snacks!), og børn der ikke synes at offentlige toiletter er et hit, gjorde at det gled så nemt og hurtigt. Vi slap også for at holde meget i kø. Vi fik aftensmad på hotellet, et karbad og derefter i seng. Så stod vi op tidligt men friske, og kørte mod Italien. I regnvejr. Og også kø på motorvejen. Men igen, glade børn på bagsædet som igen tog sig en lur. Vi måtte have et tissestop efter tre timer. Her skinnede solen og vi nærmede os også 30 grader og Gardasøen. Vi holdt ind på en hyggelig café langs landevejen med blot små 50 minutter til vores campingplads. Vi var i god tid og også sultne. Da vi kørte derfra sov børnene igen (de sover ellers ikke normalt så meget), og vågnede da vi kun havde få kilometer tilbage. Så det gik SÅ godt altså.

Planen var egentlig, at jeg ville skrive om campingpladsen, men det bliver i morgen, for internettet kører noget laaaangsomt, og jeg trænger også til at komme i seng. Men her er vidunderligt – tjek selv billederne. Det er humøret pt.

Følg endelig med på instagram – det kører nemlig 😉

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aya & Alvins vise ord #4