Grotta Cascata del Varone og søen over alle søer - Lago di Tenno

Gode venner og lange dage ved vandet

dsc_0029-14 dsc_0030-6

dsc_0032-13I går tog vi til Desenzano del Garda for at mødes med nogle gode venner og deres piger, som er jævnaldrende med Aya og Alvin. Vi spiste lækker frokost sammen, og gik så rundt i den smukke og ret store by, som viste sig at byde på en masse butikker, som jeg helt sikkert skal tilbage til og lure i. For det var siesta, og kun få butikker havde åbent. Men der var mange små specialbutikker med tøj og sko lige i min smag, så jeg sidder næsten og tripper, bare ved at skrive dette. Jeg formåede da på kun fem minutter at købe nogle seje knaldrøde culottes (altså de der kæmpe bukser/shorts) og en fin maxikjole, som sidder pænt. Jeg har virkelig ikke haft held med at finde maxikjoler, som jeg synes sidder pænt på mig, eller også er de meget for lange til mig. Jeg har i hvert fald følt mig helt forkert, men ikke i denne. Det var en lille halvrodet tøjbiks, hvor meget af tøjet var noget ejeren selv havde syet, og betalingen skulle foregå i baglokalet, for det var det eneste sted at visaterminalen (hedder det det?) kunne få strøm.

dsc_0037-3 dsc_0043-3 dsc_0045-5 dsc_0046-5 dsc_0049-3 Det var en fantastisk dag, både for børnene og for de voksne. Børnene legede godt med hinanden, og vi fik snakket om præcis det samme som vi plejer, og det var så rart! Sådan er det med gode venner. Det er ligesom at få tilført en god gang energi og glæde direkte ind i årene. dsc_0054-4 dsc_0018-8 dsc_0004-8 dsc_0022-4dsc_0037-3 dsc_0043-3

dsc_0064-3 dsc_0065-4 Da vi kom hjem sent om eftermiddagen var vi alle, altså ikke kun børnene, badetrængende, og vi gik ned til vandet, og var der i mange timer. Der er jo ikke så meget overraskende over det, men det er så fedt at bare tage det hele helt stille og roligt. Børnene kan være længe oppe, behøver ikke aftensmad præcis kl. 18, og når det jo også er varmt nok til at bade, så hvorfor ikke. Vi nåede lige til børnedisko kl. 19, og tog så aftensmaden senere. Det er vores første ferie, hvor vi kan spise så sent og være længe oppe uden det har konsekvenser for dagen derpå. Det kan ikke beskrives hvor dejligt det er, hvor tiltrængt det har været (uden vi helt selv har været klar over det) og hvor sundt det er for os alle. Som Nicolai forleden sagde; “hvis bare det altid kunne være sådan, så ville det godt nok være dejligt”. For ja, der er bare et andet overskud til børnene og os selv på denne ferie. Og det er jo det ferie kan. dsc_0067-4 dsc_0078-11 dsc_0081-5 dsc_0087-3 dsc_0110-7 dsc_0114-3 dsc_0122-3 dsc_0126-3 dsc_0130-3 dsc_0138-3

dsc_0149-3

og nu venter en hel dag ved vandet – surprise!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grotta Cascata del Varone og søen over alle søer - Lago di Tenno