Hvad tiden går med ved vandet

High leg swimsuit

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINK

dsc_0135-2 dsc_0139-2 dsc_0143-3

Jeg kan faktisk ikke tage æren for at have fundet eller købt denne lækre badedragt, som jeg er gået hen og blevet rigtig glad for. Det er nemlig min veninde, der har foræret den til mig, da hun har en længere overkrop end mig, og derfor (til mit held) ikke kunne passe den. Jeg er hende (igen) taknemmelig. Af mange årsager forstås, men også fordi hun har sådan en lækker smag, og samtidig også kender mig rigtig godt og ved at det også er en sag for mig.

Den er fra asos og kan købes her 🙂

-Sebrina

2 kommentarer

  • K

    Den er virkelig pæn! Og ser ud som om den er super god til ikke så lange stænger også 🙂 Kigger straks derind!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad tiden går med ved vandet