Gode venner og lange dage ved vandet

Hvad tiden går med ved vandet

dsc_0023-3

dsc_0014-9 Vi er flittige hernede med kameraet, og vi nyder hver aften at sidde og kigge dagens billeder igennem. Og ja, så også at dele nogen af dem her på bloggen. Her er glimt fra i går, hvor vi brugte det meste af dagen ved Gardasøen. Foruden badning, kan I her se hvad tiden fordrives med.dsc_0020-13 dsc_0022-4 Ænder og deres ællinger. Dem er der mange af, og børnene vil så gerne give dem lidt brød og ellers bare prøve at lokke dem til sig.dsc_0031-6

dsc_0032-13 Alvin brugte laaaaang tid ved dette vandløb. Sten ind – og sten ud. Vand er jo bare ganske enkelt meget underholdende! dsc_0036-3 dsc_0038-3 dsc_0045-6 Kalaha! Vi har glemt vores spil hujemme i DK, men i går foreslog Aya, at vi da kunne bruge luftmadrassen til at spille kalaha, så det gjorde vi da. Og i kan måske selv regne ud hvem der vandt spillet? 😉dsc_0055-11 og så bliver der også brugt tid på at sidde og stene imens der snackes. dsc_0058-5 løbehjulene har vi med herned! På selve campingpladsen er her simpelthen så kuperet, at det er for svært for børnene at løbe på løbehjulene. Men hedigvis er vejene fine, og den lille promenade ligeså, så der kan brændes lidt energi af dér! dsc_0146-4og så bruger Aya især også meget tid på at lede efter smukke sten og muslingeskaller. dsc_0010-6og fordi de er igang konstant, bliver de også trætte. Forleden faldt Aya i søvn imens hun lå og dasede. Så ja. Status her efter den første uge af ferien må være; at vi er der. Altså i ægte feriemode og formår at slappe godt af.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode venner og lange dage ved vandet