High leg swimsuit

Lige nu [25.07.17]

 

  • er her godt Wifi. Morgenen og formiddagen er helt klart bedst.
  • er jeg glad for at solen fra morgenstunden igen skinner. Jeg er åbenbart ret grådig og meget utaknemmelig, hvad angår sol på min ferie. Vi har jo haft fantastisk vejr hernede, og så en nat og en dag med torden, regn og blæst fik mig simpelten til at sige til Nicolai i går; “hvis vejret også er sådan her i morgen, så synes jeg vi skal køre hjem”. Heldigvis kunne jeg godt selv høre at det måske lige var i overkanten, og fik hurtigt derefter sagt “ej okay, det mener jeg ikke helt. Vi skal rigtig hygge indenfor i aften”. Og heldigvis og til den store overraskelse og glæde, kunne vi se Game of Thrones i aftes. På Nicolais telefon. Der var ganske få hak. Så det er lige før at vejret godt må være gråt og koldt. Lige før!
  • er jeg mega glad for de mange tilkendegivelser jeg fik på min stories i går, hvor jeg rasede lidt over en jordemoder der hang sundhedplejersker ud og samtidig påstod, at jeg var outdatet ifht. amning. Det ved jeg 100% at jeg ikke er, og så får jeg fråde om munden og smører ærmerne op og sådan og er mega klar til kamp. Tilsyneladende var hun ikke helt klar. Og min kommentar på hendes oplæg skulle ikke omhandle viden omkring amning, men en kritik af den måde hun brander sig selv på og hendes unuanceret syn på bl.a. sundhedsplejersker og i det hele taget det offentlige system. Det skaber frygt – en fuldstændig irrationel frygt og mistro til det offentlige system. Og hvis du på diverse medier bliver pumpet med historier om, hvor uduelige sundhedsplejersker er, så er der nogen der vil møde sin sundhedsplejerske med mistro. I det hele taget er jeg så træt af sådanne opslag som skælder ud på folkeskolelærere, pædagoger, læger, sygeplejersker, jordemødre, sundhedsplejersker mm.
  • og hvis nogen er i tvivl – så jo, jeg synes også at der dårlige vilkår i det offentlige – både for brugere og ansatte. Men jeg har endnu ikke mødt nogen faggrupper i det offentlige som har valgt sit fag blot for at genere eller slå andre ihjel.
  • har jeg fået en sms fra Nicolai. De er ved poolen, og jeg skulle jo bare liiiige hurtigt lave det her indlæg og så ville jeg joine. Men så skulle jeg jo også lige have en croissant. Og lige få læst nogle af de ulæste blogindlæg på bloglovin’. Og tjekke om nogle af mine saved items hos asos er kommet på udsalg.
  • har jeg nu prøvet forgæves at uploade et billede til det her indlæg, som får mig til at synge “naaahhh tilpenhjaaa” – altså det der afrikanske i starten af “En Verden af Liv” fra Løvernes Konge, fordi det er et billede af Nicolai og Aya i poolen. Sådan et hvor hun bliver kastet op i luften. Med fuldt overlæg ville jeg jo bruge det billede til at få jer til at læse dette indlæg, men ak… feriewifi er ikke enig med mig. Så det bliver senere.
  • vil jeg så slutte og hoppe i bikinien og adde lidt mere kulør til min (stadig men ikke lige så) blege krop.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

High leg swimsuit