Hvis mor skulle udsalgshoppe til Alvin (indeholder reklamelinks)

Så kom mor også i vandet!

img_1911

img_1903 img_1927

img_1921

Og det er så stort at det kræver et helt blogindlæg 😀 Jeg er virkelig en tøs hvad angår havvand. Ikke fordi jeg er bange for vandet, men jeg synes det er pokkers koldt, at min krop er fuldstændig spændt, mine læber bliver helt blå og tænderne klaprer. Jeg kan slet ikke slap af. Jeg nyder det slet ikke medmindre vandtemperaturen er høj, hvilket er sjældent her i DK. Hvis der så også er tang, står jeg også af. Jeg er virkelig en tøs. Men i søndags tog jeg mig sammen og hoppede i. Det var koldt, men dejligt, og jeg gør det nok allermest for børnenes skyld. De elsker jo naturligvis at bade, det gjorde jeg jo også selv. Det er først i mit voksenliv, at jeg er blevet en kylling, men jeg vil ikke have at det smitter af på dem, og de synes det er fantastisk, når Nicolai og jeg bader med dem, og det har jo bare ligesom været Nicolai der hoppede i vandet med dem. Men nu skal mor her altså ind i kampen og nu er jeg kommet lidt i gang! Vinterbader bliver jeg dog nok aldrig….

-Sebrina

3 kommentarer

 • Nina

  Kære Sebrina

  Jeg er faktisk normalt rigtig glad for at følge din blog, men nogengange bliver det bare for selvfed agtig. Jeg sys bestemt du har en fin krop, men du er også mor og på stranden med dine børn…. jeg sys ikke den bikini gør noget godt for det familie billede som, de `normale`i gerne vl fremstå som… Jeg sys i er blevet såselvoptaget på det sidste, og vil hele tiden vise jer frem…halvnøgne…. jeg er lidt træt af at se på jer træne det ene og andet… og at jeres børn skal vises frem i den ene rigtig posering med det rigtige tøj osv….
  Sorry…. hilsen fitnessfreaken, som ikke behøver vise mine flotte trænede former for at få respekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Nina.
  Misundelse kalder man den følelse, du sidder med, og den kan være grim. Ingen tvinger dig til at følge bloggen, så derfor opfordrer jeg dig til at finde en anden interesse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Okay, det gik da fra 0 til 100 på enormt hidsig vis, Nina!
  Sebrina jeg håber ikke, du lader sådan en rådden kommentar gå dig (for meget) på. Jeg er sikker på 99,9 % af alle læserne (ligesom mig) nyder at følge med! Og ellers kan vi jo smutte over på en anden blog, hvis ikke vi kan lide lugten i bageriet. Respekt for at du kom i vandet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis mor skulle udsalgshoppe til Alvin (indeholder reklamelinks)