Jordbærplukkeri og hjemmelavet marmelade på Gartneri Toftegaard med Den Gamle Fabrik

weekend med 2xfødselsdage, makeup turtorial og trampolin

img_1771

(en masse) glimt fra weekenden! Fredag efter fyraften brugte jeg nogle timer i Waves og Bilka, for at købe en fødselsdagsgave til min mor og samtidig få handlet ind til Ayas fødselsdag. Jeg nåede hjem med lidt snoller imens Disney var igang. Der var jeg ikke så populær sådan at komme for sent. Børnene blev derefter puttet, og så gik Nicolai i køkkenet for at lave en giga portion pandekager, som Aya havde bestilt til sin fødseldag. Imens gik jeg så og ryddede lidt op.

img_1762

hun fylder jo 7 år på søndag, men vi fejrede hende sammen med familien i lørdags. De kom til boller og så pandekager med is og andet tilbehør. Det var meget nemt! Hun fik en masse gode gaver inkl. en kæmpe trampolin, som nu fylder halvdelen af vores baghave, men som bringer stor glæde!

img_8882

vi alle synes jo det er sjovt at hoppe på den! Og jeg formår at hoppe på den og holde mig tør ;-). Knibeøvelser for the win. Måske det kun er andre kvinder der har født, som ved hvad jeg taler om her… hehe

img_1778

søndag var det så mormor vi skulle fejre. 55 år er hun nu. Vi var inviteret til lækker frokost på Restaurant Skovfogedstedet, som min dygtige fætter ejer. Det ligger så smukt til havet og skoven, så vi fik gået en dejlig lang tur i skoven, og vejret var på det tidspunkt med os!img_1830 img_1837 img_1844

efterfølgende tog vi hjem og spiste aftensmad hos mormor og morfar, og så var alle også trætte derefter. Det var en virkelig skøn weekend, og vi går endnu en lækker weekend i møde, hvor der også er fødselsdage på programmet. Lørdag kommer klassen og fejrer Aya (altså dem der ikke er på ferie), og søndag på Ayas rigtige fødselsdag, skal vi også fejre tipoldemor, som jo har fødselsdag samme dag som Aya. Hun fylder 91 år og er bare en sej kvik dame.

Videoen er igen en samling af mine stories fra weekenden, hvor jeg viser lidt af mine makeuprutiner, hvilket jeg fandt ud af var ret populært. og jeg er på ingen måde beautyqueen, men jeg blev helt motiveret til at lave flere indslag som dem.

-Sebrina

1 kommentar

  • Mvh Maria Bøg-Skov

    Stern din fine male up video drønede jeg i Matas og fik brugt intet mindre end 1000 kroner på male up. Dog kun 500 kroner af dem på nilens jord. Men dine anbefalinger var bar så gode. Er virkelig vild med min nye male up, så tak😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbærplukkeri og hjemmelavet marmelade på Gartneri Toftegaard med Den Gamle Fabrik