Madplan uge 32

dagens businessmain ;-)

dsc_0142-1dsc_0144-1 dsc_0145-1 dsc_0146-1 dsc_0147-1

“lad mig lige tage et billede af dig!”. Det er en fornøjelse med en mand der kommer hjem så pæn, og det bliver altså ikke kedeligt af, at det er sådan hver dag. Nu synes jeg også at Nicolai er god til at kombinere sine sæt, så det ikke er så traditionelt, og han skifter også til et mere casual outfit når han kommer hjem. Mest pga. “varmen”, hvis man kalder vejret som i disse dage for decideret varme. Men sammenlignet med hvordan vejret har været, så er det vel ikke en overdrivelse at kalde det for varmt. Og lad det endelig blive ved med at være varmt. Bare lige et par uger! I dag hoppede vi i det turkisblå vand i kalkgraven. Det er første gang i år, og håber ikke det er den sidste. Det var altså koldt, men også rart!

Nå men…. skulle bare lige prale med min mand.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 32