Weekenden uge 32

Madplan uge 32

madplan32

Nogen har efterlyst vores madplaner, og nu hvor hverdagen for alvor er igang, kan vi lige så godt få gang i de her madplansindlæg igen. Det er ikke ligefrem æstetiske billeder, ej heller så æstetisk mad, men det er nu engang sådan det er herhjemme. Så kan vi tage det som en udfordring at gøre lidt mere ud af anretningen, for øjnene spiser jo også! Så hermed vores madplan for sidste uge.

 


Mandag: Havde vi lasagnerester fra søndagen. Synes altid at lasagne smager bedre dagen derpå. Det eneste grønt hertil var revet gulerødder i kødsovsen..

Tirsdag: Boller i karry. Kødbollerne laves ud fra en medister, så det er en nem ret at lave og et sikkert hit hos børnene. Især når der jo også kan toppes med peanuts, kokos og rosiner 😉

Onsdag: Boller i karry igen. Jep, vi er fan af retter der kan laves til flere dage.

Torsdag: Madpandekager. Fyld hertil var kylling, salat og diverse grøntsager. Alvin ville kun have majs i sin. Det skifter jo lidt sådan dag til dag, om han kan lide det ene eller andet. Aya er vist ved at være ovre det show. Vi tager det stille og roligt, for de spiser fint begge to.

Fredag: Madpandekager igen. Dog med tun i stedet for.

Lørdag: Blev der stegt bøffer og pølser på grillen. Hertil var der sweet potato fritter, stegte auberginer og traditionel dyppelse (sennep, ketchup, remo)

Søndag: Rugbrødsmadder


2 kommentarer

  • Charlotte

    Hej Sebrina. Har du en opskrift på jeres boller i karry du vil dele ud af? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • De Normale.

      Hej Charlotte. Jeg kan da lige få lavet en i hvert fald!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden uge 32