weekenden uge 34

Nå går du på hæld

dsc_0153 dsc_0155i går var måske vores sidste sommerdag, og jeg er glad for at vi tog kameraet med ned på stranden. Det var jo det dejligste vejr i går, som i dag blev erstattet af et stadigt lunt, men fugtigt og gråt vejr. Det er okay, selvom jeg som alle andre da også havde ønsket mange flere af dage som i går.  Det varer nok ikke længe før duften af nyslået græs sættes på standby. Dagene er da også allerede blevet mørkere. Men hver årstid har sin skønhed. Jeg er lidt spændt på, hvordan vinteren vil blive. Vi håber at vi kan se frem til en skiferie i vinterferien. Det gør bare de kolde mørke måneder nemmere. Ikke at efterår og vinter er skidt – slet ikke. Det er for skørt at gå rundt og frygte tiden, nu hvor det jo er stensikkert her i lille DK, men jeg GLÆDER mig da ikke, som jeg gør til sommer. Og det er også okay. Eller jeg glæder mig til december. Eller kommer til at glæde mig til den måned.dsc_0158 dsc_0161 ikke mere snak om efterår, vinter og jul! Selvom vi havde badetøjet på i går, så kom vi ikke i vandet. Der var desværre meget tang i vandet pga pålandsvind, og så var vinden også godt kraftig dernede. Men vi nød turen alligevel, og fik samlet det ene og det andet, og hundene fik brændt noget krudt af 😉 dsc_0173 dsc_0183 dsc_0190 dsc_0203 dsc_0207 dsc_0212 dsc_0216 dsc_0224brombærene er også begyndt at komme frem, så det fik vi også smagt lidt på. Vi har også mange havtorn omkring os, og tror også det er ved at være tid til at plukke dem. Tænker de måske kan bruges i juiceren? Og til morgengrøden?

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden uge 34