JEG bagte en mælkesnittekage

En tungeskraber siger du?

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS

11631_3-1

Forleden sagde Nicolai følgende; “jeg skal have en tungeskraber”. Det plejer nu mest at være mig der får sådanne ideer, men her kom det fra manden selv. Hans tunge har også ret meget belægning (sorry for lidt klammodetails), og sådan en skraber, skulle være rigtig god. Men nu har jeg fået ordre på at bestille sådan én. Så det er nu gjort. Jeg har fundet den på helsebixen (affiliatelink), som pt. er mit foretrukne sted hvor jeg køber alt mit helsegejl. Her koster den 70 kroner (affiliatelink). Det tænker jeg er en god pris ik? Så nu kan vi reducere vores dårlige ånde og stimulere vores indre organer. Jeg mindes også at dengang jeg gik til akupunktur (som 18-19årig) kiggede min akupunktur også altid på min tunge. Den fortæller os meget. Så nu skal vi have os en god morgenrutine! 😛

-Sebrina

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG bagte en mælkesnittekage