weekenden i klip

“jeg vil have en orange jakke”

orange

Vingino / Reima Napuuri/ Reima Serkku/  

Så kom det også til Alvin. Altså helt specifikke krav til beklædningsdele. Han har bestemt en mening til det tøj han har i sit skab, og hvad han vil have på, og hvad han ikke vil have på. Men han har ikke sådan bedyret ønsker om noget han gerne vil have. Altså hvis vi lige ser bort fra udklædningstøj ik’. Der har Aya været meget mere “krævende”. Men i dag kom det så, da vi snakkede om regnjakker og vinterjakker; “jeg vil have en orange jakke”. Og han blev ikke engang spurgt. Så her til aften har curlingmor her siddet og klikket vildt rundt for at finde en orange vinterjakke til Alvin. Og det er svært! De her tre modeller er hvad jeg har fundet. Og den ene har jo kun noget orange mønster. Jeg kan finde en MASSE lækre og fede vinterjakker, som ikke er orange men på en eller anden måde, vil jeg faktisk også imødekomme hans specifikke ønske om en orange jakke. Nok fordi det kom lidt bag på mig, at det lige var orange der skulle være et hit..? Havde nok troet at blå eller grøn var favoritten, men nope, orange it is. Reima har børnene haft før, og vi har kun gode erfaringer med det mærke. Så måske det bliver vinterjakken til Alvin i år? Ja ja store beslutninger vi er igang med herhjemme kan I nok forstå… Så hvis andre lige har fundet nogle orangefarvede vinterjakker, så send lige et link ikke? Og ellers har jeg lige nogle eksempler her (og hele bundtet er affiliatelinks).

Og jeg selv har jo også allerede en orange dunjakke – så vi kan jo helt matche 😜

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden i klip