"jeg vil have en orange jakke"

Lige nu [27.09.17]

 • ligger jeg i sofaen og får nusset mine fødder. Det er fast rutine hver aften og jeg er dybt afhængig og meget heldig
 • har jeg også en fridag i morgen. Den skal bruges på at rengøre vores badeværelse…. ikke så heldigt
 • ser vi Belliggenhed, belligenhed, belliggenhed. Jeg er lidt (for) optaget af boligmarkedet i øjeblikket…
 • skal vi faktisk have et møde med vores bankrådgiver i morgen. Primært pga. ovenstående
 • synes jeg det er imponerende, at vi kan “mødes” med vores bankrådgiver via en computer. Et telefonmøde. Det er hverdag for mange med sådanne møder. Særligt for Nicolai, men jeg synes det er vildt optur og mega trendy og alt sådan noget. Der er alligevel også ret langt til Herning, hvor vores bankrådgiver hører til. Jeg får iøvrigt også optur over, hver gang jeg mobilepayer.
 • sidder jeg også og kigger på halloweenkostumer… til voksne. For fem år siden troede jeg ADDRIG at det skulle ske. Kan tippe om at Boohoo (reklamelink) har et fint udvalg til damer (reklamelink), herrer (reklamelink), og børn (reklamelink).
 • er vi løbet tør for snacks herhjemme. Overvejer om fire figenstænger på en dag bliver for meget?
 • skal jeg huske at ringe til lægen i morgen. Aya har fodvorter og det der meget ildelugtende vortecreme har ikke virket. Vi skulle give det en måned inden vi ville få en henvisning til hudlæge. Nu er der gået tre måneder, og de vorter skal væk NU.
 • kan jeg hoppe i en lækker regnfrakke jeg har fået i gave af McVerdi. Den har hætte og uld. Jeg manglede lige sådan en jakke. Og Alvin har fået en meget lækker regndragt med foer og Aya en rød regnfrakke. Vi er fandme heldige! Det er virkelig god kvalitet…
 • er det derfor også ligemeget at bloggen “kun” har indtjent 672 kroner denne måned. Det regntøj har en høj værdi. Ikke kun prismæssigt men også rent praktisk. Og jep, vi betaler skat af sådanne gaver.
 • er der altså håndboldlandskamp, så hej hej

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"jeg vil have en orange jakke"