En hurtig opsamling af gode glimt

vind en aften med mig (og andre bloggere) og Nilens Jord

reklame for Nilens Jord

screenshot-5

Jeg har virkelig glædet mig til at sætte denne konkurrence igang. For et halvt år siden var jeg jo til et event som Christina og Elisabeth havde stablet på benene sammen med Nilens Jord. Jeg lærte nogle gode tricks til at lægge en fin makeup, og fik en masse lækre produkter med hjem, som jeg nærmest har brugt dagligt lige siden. Og derudover fik vi jo lækkert at spise og drikke. Det  var ren forkælelse og meget luksuriøst for mig, som jo ikke render til mange bloggerarrangementer. Og samtidig godt behageligt selskab. Så jeg er ret benovet over at få muligheden for at komme til endnu et event med Nilens Jord – og så endda sammen med én af jer læsere. Det skal jo ikke kun være bloggere der kommer til lækre arrangementer vel?

Så der er altså en god præmie på spil;

d. 22. november skal vi mødes på Tony’s på Østerbro kl. 17.30. Her vil der blive serveret lækkert til ganen, men Nilens Jord vil så også lave en hudanalyse på alle og derefter sammensætte en individuel hudplejerutine udfra den. Og du vil få alle de lækre produkter med dig hjem – og også lidt ekstra.

Jeg synes det er så fedt at få sådan en mulighed for at møde en af VORES læsere. Og bare rolig – det bliver ikke akavet. Der vil være flere bloggere og dertilhørende læsere med, så vi er samme i flere båd, og jeg tør godt love, at det nok skal blive rigtig godt og sjovt!

Hvis du gerne vil deltage, og selvfølgelig kan hive aftenen ud d. 22. november i år, så smid en kommentar under dette indlæg, og så vil jeg finde en vinder d. 1. november.

 

-Sebrina

40 kommentarer

 • Helene

  Det vil jeg meget gerne med til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Arbøll

  Tag mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Petersen

  Jeg vil meget gerne med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Weirsø

  Det vil jeg virkelig gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Det vil jeg elske!! Jeg er ikke særlig god til at gå med make-up – ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg ikke ”kan finde ud af det”. Så det bliver sjældent til andet end at mine øjenbryn bliver tegnet op, og lidt læbepomade med farve på læberne ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Uhhhh vælg miiiiiig 😄😄😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Jeg elsker Nilens Jord, så det kunne da være skønt at komme med😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Uh lækker præmie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Årh – det ville jeg elske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Uhh det ville være så lækker👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Ville elske at tage hele turen fra Esbjerg for at få lidt forkælelse af Nilens Jord 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg læser de fleste blogs og kunne SÅ godt tænke mig at prøve at komme med til et sådan arrangement 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Åh, det vil jeg SÅ gerne! Elsker Nilens jords produkter ♥️ og har heldigvis en dagvagt den dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Westphall

  Det lyder som en smadder hyggelig aften. Det vil jeg meget gerne deltage i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Af alle bloggere ville jeg elske at komme til det event med lige netop søde, smukke, sympatiske dig Sebrina – det ville blive SÅ hyggeligt jo! Jeg var dødmisundelig sidste gang, I var afsted med Nilens Jord, så jeg håååber sådan, at jeg kan få lov at joine næste gang og måske lære lidt om, hvordan man kan snyde sig til at se helt frisk og lækker-agtig ud, når man er indehaver af et fuldtidsjob og to stk. søvnnægtende arvinger på hhv. 3 og 4 år. 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria camilla

  Jeg vil SÅ gerne deltage. Jeg kunne virkelig godt bruge en masse skønne make-up tricks, især til nu hvor jeg snart er færdiguddannet sygeplejerske – det ville virkelig hjælpe til at bryde mit nuværende kittel look 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Åh, hvor ville det bare være fedt at være med til😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det vil jeg da gerne med til. Så Christina story to IG til sidste arrangement. 🙂
  //jillchristinablog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Bang

  Jeg ville elske at komme med til sådan en aften. Jeg er i forvejen rigtig glad for Nilens Jords makeup produkter og så kunne det bare være rigtig fedt, at samtidig møde de personer bag de spændende blogs, som jeg læser flittigt 😄🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det ville jeg helt vildt gerne med til 😍 Det så mega lækkert ud sidst I var afsted, og jeg tænkte “bare jeg var blogger” 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Engelhardt Berg

  Mama trænger til forkælelse 🙌🏼😂😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil så gerne med! Jeg mangler nogle gode tips til min makeup, og jeg elsker Nilens Jord!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanni

  Nybagt mor til søn nr. 2 – kunne virkelig godt bruge lidt tips😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mathilde

  det vil jeg gerne deltage i. Alderen sniger sig ind på en lige pludselig, så kunne godt bruge et par gode råd og elsker Nilens Jord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Uh – det vil da være en kæmpe oplevelse at komme til sådan et arrangement med dig 😊 #starstruck
  Jeg ville fluks tage flyveren fra Aalborg, hvis jeg vandt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det kunne være mega lækkert og hyggeligt 😀
  Jeg deltager gerne.
  Mangler virkelig nogle ordentlige produkter til min hud den har det især med at blive ekstremt tør her til vinter, så det kunne jo ikke passe bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne P

  Sikke en god konkurrence – jeg savner netop sådan nogle gode basisprodukter til min hud. Jeg krydser alt hvad jeg kan! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Holm

  Det vil jeg vildt gerne vinde! Jeg elsker Nilens Jord produkterne, men mange af dem aner jeg ikke hvordan jeg skal bruge… Men det kan jeg måske komme til, hvis jeg er heldig!? 😍🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Jeg vil rigtig gerne deltage 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Åh! Det gad jeg gerne, som i virkelig gerne! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Det ville være hent fantastisk med sådan en aften 😄 Jeg kunne virkelig godt trænge til nogle nye hudpleje rutiner og nye ideer til makeup!
  Krydser alt hvad jeg kan!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Lækker konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg ville elske at komme med til det arrangement:-)
  Jeg er ikke så god til det med makeup og vil gerne blive bedre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeg krydser fingre for, at det bliver mig, der er den heldige. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Det kunne være så sjovt at møde dig i virkeligheden! Du er jo fra lige rundt hjørnet. Og kunne være dejligt at få tips til mit snart 46 vintre gamle ansigt, hvor man kan tælle randerne under øjnene efter mine tre drenge 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg elsker Nilens jord, så det ville være super fedt at komme med – udover det så kunne det være sjovt at få lidt ansigter på jer bloggere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åh ja tak😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lus

  Det lyder som en super arrangement. Så krydser fingre for at jeg er den heldige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Jeg vil gerne med til luksus-aften ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thora

  Årh, elsker, elsker, elsker Nilens Jord!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hurtig opsamling af gode glimt