Under en måned til første julefrokost!

weekenden

dsc_0146-3selvom vi jo faktisk har vundet en time i denne weekend, så er den fløjet afsted!

Fredag kom faster Camilla og Patrick på besøg til ren og skær hygge. De hoppede med i sofaen til disneysjov, slik og senere ‘Alle mod 1’ samt cast away til at slutte på.

img_3149
lørdag startede hvor den sluttede. I sofaen. Aya havde første fodboldtræning indendørs, og efter en frokost kørte vi til Ro’s Torv, da Nicolai skulle spille kamp i Roskilde, og vi havde lidt vi skulle have købt. Blandt andet et halloweenkostume til Alvin. Det blev til et mummieoutfit fra H&M. Tjek! Og så blev der købt vinterstøvler og indendørssko til Aya, samt Hummelsneakerss til begge børn, da de var til halv pris. De er bare rigtig gode til netop årstiden lige nu.

img_3154 img_3157
Vi vidste ikke engang at Shane fra “Shanes Verden” var der. Men det var han, og børnene kunne bidrage til hans lorteudstilling. De lavede også begge nogle fine lortekreationer, som står og pynter noget så nydeligt herhjemme…img_3158 img_3160 img_3161 img_3167 Efter noget kage og kaffe tog vi så ud for at se Nicolai spille kamp. Som desværre blev til et nederlag…. Og slutteligt endte vi på “den gyldne måge“. Børnene var godt trætte da vi kom hjem, så da de var puttet smuttede jeg i Netto og købte nogle gingerbeer og guf i Netto. Og så sluttede vi jo så også dagen i sofaen. Jg faldt i søvn der, og sov sååååå dejligt. Tror det var de 4 % alkohol der var i min gingerbeer 😉

i dag vandt vi jo lige en time, så vi havde en lang morgen. Til formiddat kom min bror, svigerinde og min niece og nevø, og et par timer efter kom mine forældre også, så vi alle kunne spise frokost sammen. Min mutti havde medbragt hjemmelavede dunser. Så godt.

Så vi har bare haft en dag i familiens tegn, hvor vi nåede at købe resterne i Lagkagehuset inden de lukkede. Faktisk kommer jeg lige i tanke om, at der er et lille stykke tilbage af jordbærtærten. Så det tror jeg da lige jeg vil napse til håndboldkampen som sendes nu.

img_3174
Dagen i dag blev kort afbrudt af, at Aya skulle op og have taget billeder i fodboldklubben, da der hvert år bliver lavet en julekalender som sælges, hvor man jo så støtter fodboldklubben. Hun var ret stolt. Og sej der i sit spillertøj.

Håber I har haft en dejlig weekend 🙂

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Under en måned til første julefrokost!