endnu en weekend

Blåt til Black Friday

picmonkey-collage2

Asos white top /Asos Whithe jumpsuitPrettyLittleThing jumper

Free People kimonoFila t-shirt/ Charms tracksuit top/

Gestuz glitter sokker/ Asos maxi kjole/   Free People BHtop/ Asos pumps/ Miss Selfridge nederdel

Jeg satser på at der nok skal komme en rabatkode til ASOS på fredag, nu hvor det er “Black Friday”. Jeg har faktisk bevidst taget en fridag på fredag, fordi planen er at handle alle julegaverne ind der. Det gjorde vi (næsten) sidste år, og vi sparede altså en masse penge. Ikke at jeg synes det er et hit at suse rundt sammen med resten af DK’s befolkning, men altså det er alligevel det værd.

Jeg selv kan nok heller ikke lade være med at shoppe, selvom jeg burde, og jeg har i mange år elsket farven blå. Jeg glæder mig allerede til at hoppe i denne kjole igen til sommer. Det vil så blive den 3. sommer den bliver luftet. Den fik sin debut til Smukfest, og den skal bestemt på til Smukfest i 2018. Wehuu! Men altså mere blåt i garderoben er også en plan og ovenstående er bestemt gode bud.

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

endnu en weekend