Lige nu [19.11.2017]

endnu en weekend

img_3307 img_3308 img_3310
Fredag eftermiddag kiggede vi på hus, og tog direkte ned og hentede Nellie og Bianca, som var i mine forældres hus, da der var nogen der ville kigge på vores lejlighed. Vi nappede Disney Sjov derhjemme og tog så resten af Vild med Dans hos os selv. Sammen med begge hunde, da mine forældre først kom hjem om lørdagen.
img_2685-1 img_2684-1 img_2693
lørdag morgen skulle Aya til fodbold, og efter middag kørte vi til Frederiksberg for at mødes med en god veninde og hendes skønne børn i KU:BE. Og det var et hit. Jeg synes det er en lækker arkitektur og selvom der er mange børn, så er lydniveauet helt til at holde ud – modsat diverse legeland… og så er det tilmed gratis og kaffen er god. Tror vi kommer til at komme der forbi flere gange her henover vinteren!
img_2700 img_2698
på turen hjem slog vi vejen forbi vores favorit plantecenter som serverer gratis glögg og æbleskiver her de næste par weekender. De har en rigtig fin og stor juleudstilling, som jo i sig selv er en stor oplevelse for børnene. Og så har de så maaaange smukke og fancy planter som jeg bare MÅ eje.
img_2708 img_2710
Aya blev smidt af til en legedate, og jeg skyndte mig hjem for at dresse mig op til årets første julefrokost. Jeg havde tøjkrise men resultatet blev godt alligevel. Jeg havde lidt tænkt at jeg skulle holde mig drukfri, men den plan blev hurtigt lagt på hylden. Så jeg kom fuld hjem kl. 5 om morgenen…
Så der var dømt sofasøndag i går!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [19.11.2017]