Sort samvittighed

julen blev skudt igang i weekenden

img_2791
Fredag droppede jeg min sorte samvittighed, og fik købt stort set alle julegaver med en fin rabat. Så med en hel måned til juleaften, er pakkerne klaret og pakket ind. Det føles rigtig godt! Men vi tæller tilgengæld ned til lønningsdag på torsdag, for selvom vi har sparet flere tusinde kroner, så glødede VISAkortet særdeles…

Efter indkøb, måtte jeg hjem og turbodulle mig op for at få indviet den smukkeste kjole til julefrokost med hele gynækologisk-obstetrisk afdeling. Sikke en fest! Var hjemme under dynen kl. 4 – igen med promille i blodet 🍷. dsc_0151
så jeg har ikke været så sød ved min krop denne måned. Jeg fik kontrolleret mit stofskifte fredag, og jeg havde godt på fornemmelsen at det nok ikke så helt godt ud, hvilket jeg fik bekræftet lørdag morgen, hvor min læge havde sendt mig en besked. Nu er det forbandede stofskifte ikke i normalområdet, så jeg måtte lige bruge 10 minutter på at tude under bruseren, imens Nicolai var taget med Aya til fodbold, og Alvin lå i sengen og så Ramasjang. Men det er nok bare sådan det er. Svingture. Men jeg nåede lige at få en dum tanke omkring, at nu virker medicinen ikke længere på mig, og det kommer til at blive som det var før. Men det ved jeg jo godt ikke kommer til at ske, og jeg kan heldigvis stoppe de tanker selv… med hjælp fra Nicolai. Nå, men jeg har det jo heldigvis stadigvæk bedre end for blot et halvt år siden, og en øget dosis skal nok få det på rette vej igen. Og så lægger jeg lige alkohol på hylden og behandler min krop som den fortjener.
dsc_0170 dsc_0178
Mit humør blev dog hurtigt bedre, for jeg og børnene pakkede bilen med julelir, da det igen var tid til årets hyggeligste tradition – familiejuleklippeklister. Som igen i år var på Restaurant Skovfogedstedet i de smukkeste omgivelser. Nicolai havde en vigtig håndboldkamp (som blev en sejr!), og kom forbi senere.
dsc_0181 dsc_0183 dsc_0184
og selvfølgelig var der ikke mangel på juleknas – og åbenbart heller ikke Stroh rom 😉
dsc_0187
Morfar dybt koncenteret dsc_0211
dejligste Vester 💚
dsc_0213dsc_0190
Vi fik kreeret en masse, og børnene fik hygget sig max. Der blev også sat film på, da energien var opbrugt, og så kunne vi voksne gå all in på juledekorationer og julestjerner.

Søndag formiddag skulle Aya spille sin første fodboldkamp. Det var dog ikke den bedste debut, da det var koldt og regnede, og modstanderne var 2-3 år ældre, og noget dygtigere. Så det blev for meget, og hun ville absolut ikke spille de sidste kampe. Så hjem igen og få varmen. Hun vil dog stadig gerne spille fodbold, og det bliver nok en helt anden oplevelse når det er indenfor.

Til eftermiddag måtte vi ud af huset pga. fremvisning, så det blev til en tur i Fields og derefter ud at spise thaimad. Rimelig dejlig afslutning på weekenden.

 

I dag lægger jeg ud med en fridag. Not bad.

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sort samvittighed