selvros for oktober

Skiferien bliver ikke dyr denne gang

dsc_0348

Altså skiferie er generelt en bekostelig affære for os. Vel egentlig for de fleste? Men i år, eller næste år er det jo egentlig, er det virkelig en budgetvenlig skiferie vi skal på. Det var nok det eller ingen skiferie. Og nu hvor vi ikke har været afsted i år, vil vi bare rigtig gerne afsted denne sæson, især fordi Alvin nu har en alder, hvor han kan komme på skiskole, og fordi Aya jo selv kan stå og vi derfor forestiller os, at det kan blive rigtig godt, og vi måske til slut på skiferien kan stå sammen alle fire. Vi må se… Hvis det stod til de voksne skulle vi helt klart sydpå til et større skisportssted. Men nu og de næste år frem er det vigtigste for os, at børnene får en rigtig god skiferie, og de er helt ligeglade med et stort skiområde og også ligeglade med afterski.

Så vi har kigget på Sverige og Norge, da det kan gøres billigere, og da vi så at vi kunne booke en (meget lille) hytte i Stöten i uge 8 for 4700 kroner for en uge, som ligger tæt på lifter og pister, slog vi straks til. Det er virkelig billigt. Vi skal bo på blot 26 m2, men det har vi prøvet før, og det skal nok blive hyggeligt. Vi er jo ude det meste af dagen, og om aftenen godt kvæstede og skal bare hygge. Det bliver rigtig godt! Og på turen derop tager vi Oslofærgen – der sparede vi faktisk 700 kroner ved at vi bookede inden d. 31. oktober. Så der har vi fået en kahyt og morgenmad til os alle 4 for 1600,- (mener jeg). Hjem regner vi med at køre, da vi ikke vil være afhængige af at skulle tage færgen på et bestemt tidspunkt. Og efter vores sommerferie til Italien, ved vi at det ikke bliver noget problem at køre en hel dag med børnene.

Så det kan altså lade sig gøre at komme afsted til 1/3 af prisen end hvad vi tidligere har betalt for skiferie. Vi skal selvfølgelig  stadig købe liftkort, skileje til børnene samt skiskole. Så det er selvfølgelig ikke en helt billig ferie, men det er en billig skiferie!

Vi har hørt at det skulle være godt for børn og nogle gode skiskoler nordpå, så hvis nu nogen af jer andre overvejer skiferie, så er Sverige eller Norge altså et godt bud.

-Sebrina 

1 kommentar

  • Jeg synes faktisk at både Sverige og Norge er helt fantastiske steder at stå på ski med børn. Det er jo ikke Alperne, men koster også væsentligt mindre og så kan man godt sende dem i skiskole med en svensk/norsk lærer.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

selvros for oktober