Undskyld Aya & Alvin #2

weekend

dsc_0127
Fredag skulle vi have  holdt  Mortens Aften for Nicolais mor, søster og hendes kæreste, men Nicolai skulle spille kamp, så vi havde aftalt at rykke det til lørdag istedet. Jeg tog børnene med ned til min mor og far, da Nicolai først var hjemme 22.30 og min far havde passet Nellie, da vi havde fremvisning i fredags, så hun skulle jo også hentes.

Vi fik set Disney sjov og så Vild med Dans inden jeg fik børnene fragtet hjem i bilen, hvor de faldt i søvn på vejen. De sov heldigvis videre da vi kom hjem. Nicolai kom hjem og havde fået uafgjort efter et par nederlag de sidste par uger, så han var faktisk tilfreds med det point.

dsc_0125 dsc_0126 dsc_0128

Lørdag  brugte vi dagen på at gøre klar til Mortens aften og ellers bare slappe den. Ænderne ordnede Nicolai – de blev sat til langtidstilberedning på 5 timer. Og jeg fik børnene afsted til storskrald lige inden frokost samt til Superloppen, hvor der havde gemt sig nogle penge fra nogle salg for laaang tid siden.

Mortens Aften gik godt med maden og det var hyggeligt med Faster Camilla, Patrick og farmor på besøg, især for Alvin og Aya. De elsker at få alt den opmærksomhed fra dem de elsker og holder af i familien, og der er altid gang i den. De gik hjem omkring kl 22.30, hvor vi havde set den spændende første halvleg af landskampen mellem Danmark og Irland, og så kunne vi se anden halvleg af landskampen bare Nicolai og jeg. Virkelig spændende hvordan det ender på tirsdag i anden kamp mod Irland på udebane.

I dag var vi så heldige at Aya havde tjent nogle bio billetter på Nicolais arbejde, da hun havde hjulpet til med at være statist på en lille film lave en lille film. Så hun ville gerne have sin bedste veninde med i biffen, og så tog Nicolai også Alvin med ind for at se “Den utrolige historie om den kæmpe store pære” i Herlev Big Bio. Han havde så overset at det ikke er en Nordisk Film biograf, så gavekortene kunne ikke bruges der alligevel 😀 – så der er stadig nogle billetter til en anden god gang vi vil i bio 😉 Jeg var selv til træning på mit CrossGym hold, som jeg forsøger at nå minimum to gange om ugen. Så jeg fik en lille time-out, da Nicolai var afsted med børnene, og jeg gik også kold på sofaen imens jeg så “Masters of Sex” på HBO Nordic.

Til aften var der biksemad af gårddagens rester – så lækkert! Og nu sover begge børn og vi ser DMA.

-Sebrina

1 kommentar

  • Emma

    Lyder som en skøn weekend!

    Ps. Jeg grinede (lidt for) meget af sætningen: ‘Og jeg fik børnene afsted til storskrald’… Stakkels børn 😛 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld Aya & Alvin #2