Julemanden fra Moodings

Decemberglimt

img_3611

Det er vanvittigt at der kun er en uge til juleaften. December er fløjet afsted! Vi får heldigvis fuldt udnytte af december og vi glæder os til juleaften og de efterfølgende dage med ro og hygge. Samt ikke mindst nytårsaften.

I denne uge gik Aya luciaoptog oppe i Solrød Centret. Først gik de på Rådhuset, og så en lang tur ned igennem hele centret. I kulde og regn. Men de klarede det så flot, og var så stolte. Ligeså os forældre. Hun gik også sidste år, men det ændrer ikke på, at jeg bliver lige rørt hver gang. Fordi det bare stråler ud af hende, hvor stolt hun er, og hvor meget det betyder for hende at vi ser hende. Jeg tænker nogle gange på, om jeg også vil være lige så stolt, når det er Alvins tur, nu hvor vi ligesom har prøvet det med Aya. Men selvfølgelig vil vi være lige så stolte. Under min graviditet med Alvin, havde jeg en masse tanker om, om jeg da nogensinde ville kunne elske det barn i maven, lige så højt som Aya. Og selvom jeg jo var blevet tudet ørerne fulde af “selvfølgelig kan du det”, så havde jeg stadig tankerne. Og selvfølgelig var det den samme følelse der kom stormende, lige så snart han lå der på min mave med sine utroligt store hænder. Ubetinget kærlighed. Og næste år når han skal gå lucia i børnehaven, vil der garanteret også komme tårer i øjnene. Særligt fordi det jo også betyder, at han er blandt de ældste i børnehaven, og ikke vil være der året efter. Så må tiden da godt lige slappe lidt af.

img_3136

Nå, men luciaoptoget sluttede som vanligt på biblioteket, hvor vi faktisk tit er forbi. Der er så hyggeligt, og børnene elsker at lege der, og også lige læse lidt i nogle bøger. De har også forskellige slags spejle, og ja, det kan vi altid have det sjovt over. Det varer nok ikke mange år før Aya vil synes at hendes mor er plat… 😉

img_3132img_3149

onsdag var også dagen hvor vi jo havde mega optur over at have fået billetter til Smukfest. Det er altså den bedste julegave vi har givet os selv!

Jeg håber I har haft en skøn weekend. Det har vores været, og der kommer selvfølgelig et weekendindlæg i morgen. Nu skal der lige suges det sidste ud af søndagen.

 

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julemanden fra Moodings