December 16 vs. 17

første weekend i december

img_3562
Fredag d. 1. december startede godt. Ungerne var jo ellevilde og mega spændte på om nissen nu havde været forbi. Og det havde den. Den havde ikke lavet løjer, men bare lagt gaver til børnene. Det er åbenbart en sød (og doven) nisse vi har herhjemme i år. I hvert fald indtil videre.

Jeg havde fri og tog med Nicolai ud i Atea,  hvor jeg kunne få bugt med min indbakke og skrevet lidt her på bloggen. Jeg elsker det og føler en snert af business, når jeg sidder dér med en latte og min computer. Haha. Men kl. 10 ringede de fra Mumistuen. Alvin havde lagt sig i sofaen, hvilket ikke liiiige er typisk ham på det tidspunkt. Og han var meget varm med 39 noget i feber. Så jeg måtte hjem efter ham. Så ærgerligt, for om eftermiddagen skulle vi alle i Tivoli sammen med mormor, morfar, onkel, tanke og kusine og fætter. Men der var intet at gøre. Han var sløj, og feberen kom ikke ned på panodil. Nicolai måtte derfor blive hjemme med Alvin, og imens tog Aya og jeg med familien i Tivoli. Det var en skøn skøn aften, og vi spiste i Grøften, hvor jeg aldrig har spist før, og det er altså den bedste flæskesteg jeg nogensinde har smagt. Vi fik prøvet mange forlystelser og selvom vi savnede Alvin og Nicolai, så var det altså også super hyggeligt at være alene afsted med Aya. Vi tog først hjem med toget kl. 21.30, så Aya kunne næsten ikke holde øjnene åbne på de få minutters kørsel fra stationen og hjem. Men hendes øjne lyste alligevel, for hun havde vist haft den bedste dag længe. Farmor havde også været sammen med hende i skolen til noget bedsteforældrehalløj, så dér havde hun også haft noget “enetid”, og hun var rigtig stolt over at have haft Farmor med i skole.

Lørdag stod jeg tidligt op for at komme på arbejde, og Nicolai og børnene blev hjemme og tog det laaaangsomt. Alvin var i bedring men stadig ikke på toppen, og Nicolai måtte aflyse de planer der var for lørdagen. Noget med at sælge noget på et loppemarked med håndboldholdet, hvor overskuddet så går til klubben.

Da jeg kom hjem fortsatte vi i det langsomme. Min næse havde i løbet af dagen blevet mere og mere stoppet til, så jeg tænkte at den store forkølelse nok ville komme nu. Så en masse the og vitaminer, da jeg også skulle på arbejde søndag. Heldigvis vågnede jeg overraskende op nogenlunde frisk, og havde en fin dag på job og god energi da jeg kom hjem også.
img_3447 img_3449 img_3484 img_3527 img_3535
Imens jeg var på arbejde var Nicolai og børnene på Ledreborg Slot. Det var vi også sidste år, og det kan altså anbefales her i julen! De havde aet kaniner, hoppet i hø, reddet på heste, kørt i hestevogn, blevet malet i ansigtet, spist grillpølser, set hunde hyrde får mm.!
img_3557 img_3558 img_3562
Aya har i flere år ønsket sig en kanin, og Nicolai sagde at hun var ellevild med de kaniner, og tog dem selv op og var ikke bange for dem. Når jeg hører det, og ser hvor glad hun er på billederne, så er der noget i mig der får lyst til at købe en kanin til hende. Jeg selv har også haft en kanin, og jeg fik den vist i fødselsdagsgave som 12-årig. Og der gik jo ikke så mange år, før jeg måske mistede interessen lidt for den. Så har tænkt over at måske til hendes 8-års fødselsdag, kan det da måske være at vi skulle overgive os og give hende den kanin…?! Er det en dum dum idé?

Vi sluttede med en længere gåtur, restemad og julekalendre i TV’er. Vi har dog bestemt os for, at de må se genudsendelse på Tinka om eftermiddagen, for det er for sent for dem at komme i seng kl. 20.30.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

December 16 vs. 17