Vi skal til Smukfest!!

Julemanden fra Moodings

Reklame for 

moodings-s

dsc_0130

Vi har shoppet en del hos Moodings, da den webshop er proppet med lækre sager til hjemmet, og der er meget som lige er i vores stil. Vores seneste køb derinde er vores skønne grønne spisebord fra Ferm Living. Og nu har vi været så heldige, at modtage et gavekort til Moodings, som vi har brugt på den smukkeste plantestander fra Nordal. Da jeg så den i en fysisk butik, var det love at first sight, og da den kun koster 799,- var der ingen tvivl. Altså det synes jeg er biligt for en lækker kvalitetsstander. Den findes også i mindre versioner, som nu også er kommet på favoritlisten, sammen med en masse andre sager fra Nordal.

Lige nu står der et lidt skævt Normansgran i den, da vi har valgt ikke at have et stort juletræ i år pga. fremvisninger af vores lejlighed her i december. Men vi kan ikke have en december uden et juletræ, og i år er der lidt mere stil over det, hvilket passer os ganske glimrende!

dsc_0156 dsc_0170

I første omgang så børnene noget skuffede ud, da jeg ellers kom glad hjem med det lille juletræ. Men nu hvor det er kommet op i højden, så er det blevet pyntet og danset om flere gange. Ret hyggeligt! Når julen er slut, bliver træet skiftet ud med en af de store planter vi har herhjemme. Det glæder jeg mig allerede til, haha. Jeg er blevet skør med de planter !

Jeg vil lige tippe om, at hvis du signer op til Moodings nyhedsbrev lige nedenfor, så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 3000,-. Jeg modtager selv deres nyhedsbrev – og har gjort det længe (også inden dette samarbejde), Det er værd at modtage deres nyhedsbrev, for de er helt up to date med de nyeste designs, og vi bliver i hvert fald inspirerede og udnytter også, når de sender rabatkoder ud ;-). Vi sparede 25% på vores Ferm Living spisebord f.eks. Det er alligevel også en sjat!

Og hvis du mangler nogle julegaver, så er der en masse ideer her. Blandt andet den smukke og enkle køkkenrulleholde,r som vi har herhjemme 😉

dsc_0124-1

MIT allerstørste ønske derindefra, er et af de ikoniske spejle fra Reflections Copenhagen. Jeg har dedikeret en væg til sådan et smukt spejl. Så jeg håber, at jeg er heldig på skrabekalenderen, og kan forære mig selv en ekstra julegave ✨

-Sebrina

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal til Smukfest!!