Lige nu [08.12.2017]

weekend du var altså god!

img_3592

Fredag lagde jeg ud med at være sammen med mine kollegaer både dag og aften. Om aftenen dog i hyggeligere rammer til lækker mad! Det er bare rart at ses uden for arbejdet og uden uniformer. Og jeg synes det er skønt, at jeg jo hygger med kvinder (og en enkel mand), som jo er jævnaldrende med mine forældre. Der er også yngre dog! Men det er altså lidt sjovt at tænke på engang imellem, at jeg virkelig er i godt selskab og alder er ikke en hindring. Tværtimod, er det virkelig rart at have nogle erfarne omkring sig, ikke kun arbejdsmæssigt men også mere erfaring i livet. Nogen har voksne børn og andre teengabørn, så de kan virkelig komme med gode råd, når der lige er nogle udfordringer med børnene derhjemme 😉

Lørdag tog Nicolai med Aya til fodbold, imens Alvin og jeg tog det lidt mere stille og roligt. Dog skulle vi igennem (endnu) en træls seance om det at tage tøj på. For han er en stædig satan, og gider ikke så meget pt. Gider ikke at tage tøj på, gider ikke at spise, gider ikke i bad. Det er en fase, det er en fase. Og vi har prøvet det før, så vi prøver at tage det stille og roligt og ikke hidse os for meget op. Men vi overgiver os dog ikke, og i tøjet kom han jo også, og så passede det med at han var klar da Aya kom hjem. Aya og Alvin skulle nemlig til juletræsfest med Farmor, Faster, Patrick, Farfar, Trine, Oliver, Sebastian og Emilie. Nicolai og jeg tog så til Nicolais kusines 14 års fødselsdag, som også bor her i Solrød (faktisk var det dem der fik os til Solrød i sin tid). Så familien Elken var delt op i lørdags. Men det var ret rart at tage alene afsted uden børn. Vi havde så Nellie med, da Nicolais Faster og familie lige har fået en lille sød hundehvalp, som Nellie skulle hilse på. Det hjalp ikke ligefrem på vores hvalpeskrukhed…!

Efter fødselsdag var det tid til at hente børnene, og vi blev lige lidt fhos Farmor, og fik serveret en lækker suppe. Børnene var ret smadret og kom da også direkte i seng da vi kom hjem. Nicolai og jeg var åbenbart også pænt trætte, for vi sov så kl. 21, og vågnede først i dag kl. 8. Fandme deeeeejligt!

img_3104

Inden jeg tog til CrossGym skulle jeg lige prøve mig med en upside down fletning på Aya. Det resulterede i en meget tvær datter, da det da var noget så grimt, åbenbart. Suk. Jeg tog til CrossGrym, og kom hjem til frokost. Efter frokost tog vi ned til Mormor og Morfar, så Alvin kunne få klippet sit hår. Nicolai fik klaret lidt praktisk, og kom ned senere til aftensmad. Min mor og jeg gik igang med et julepuslespil på 1000 brikker. Det er en tradition hos mine forældre, og jeg elsker det!

Nu venter 1/8 finalen og lad os håbe at det går godt! Og så håber jeg lidt at vi vågner op til endnu mere sne.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [08.12.2017]