Aya & Alvins vise ord #10

Selvros for december

99c7e55da4a6a9c1107fc311418ee4c5

Det er ikke sådan, at jeg har nogle nytårsfortsæt, men jeg vil i hvert fald gerne fortsætte med selvrosen – for det gør godt, og jeg tror på, at det er mere konstruktivt at fokusere på det gode frem for det dårlige. Selvom jeg faktisk er ret glad for udfordringer, og også har brug for dem. Men jeg kan sagtens liste op, hvad der ikke har været skide godt i december, men det gider jeg ikke…

For december roser jeg mig selv for

  • at jeg endelig fik bestilt tid til Alvin hos øre-næse-hals lægen. Han har lige siden han var 1 år gammel været plaget af blodnæse. Og jeg har læst og hørt, at det er helt normalt og at børnene kan vokse sig fra det. Og så har jeg ligesom bare troet på det, men faktisk aldrig haft ham til øre-næse-hals lægen. Men det er ikke blevet bedre – kun værre, og så skulle det altså være. Og han fik en afbudstid og fik ved første besøg ætset et blodkar, og har ikke haft blodnæse siden. Og selvom det ikke engang er en måned siden endnu, så er det en succes, da Alvin havde blodnæse flere gange om ugen, og endnu mere om vinteren. Han tog det helt cool uden tårer eller noget. Sad bare stille og var stolt 💚
  • at jeg har fået udgivet to indlæg mere end i november. Ikke at der bare skal udgives indlæg for at gøre det, men jeg kan godt lide at der er en flow herinde, og et indlæg hver 2. dag og endda mere, er jeg rigtig tilfreds med 🙂
  • at have vasket makeup af hver dag, og at jeg har fået en ny hudplejerutine. Eller faktisk flere rutiner. At jeg bruger skintonic, serum og øjencreme. Og det føles bare godt og lækkert, og bilder mig selv ind, at jeg faktisk kan se forskel.
  • at have styr på julegaverne i god tid. Det har betydet, at der ikke har været stress nogle af dagene i december. Vi har virkelig haft en dejlig december, og jeg har nydt at have næsten 14 dages ferie med børnene. Mega privilegium
  • at jeg ikke gik ned med nakken, da det hus vi havde set os selv i, blev solgt til andre. Jeg brugte faktisk kun en halv dag med lidt tårer og håbløshed. Jeg vil sige, at det er en evne jeg har, det med så at finde andre muligheder og løsninger så at glæde sig til. Jeg synes alt andet er så meget spild af tid og helt uudholdeligt.

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aya & Alvins vise ord #10