Vi er her!

Alvin har knækket koden!

dsc_0296 dsc_0304 dsc_0307

I dag har været en kæmpe succes, for Alvin har knækket skikoden. Altså den der kode hvor han selv kan styre farten og dreje på sine ski. Og også selv tage lifterne. Det er virkelig stort. Efter kun to dage på skiskole, er han allerede selvkørende. Samtidig er det også dagen, hvor Aya har haft sin debut på en sort pist, og stolthenden vil ingen ende tage hos børnene og bestemt heller ikke hos de voksne.

I kan følge ret meget med på instagram @denormale og @nvelken. Vi har tre dage tilbage på ski, og den får fuld hammer! Vi har virkelig været hedige i år med al den sne, det gør enhver skiferie sjovere uanset destination.

Vi er positivt overraskede over skisportstedet her. Her er en del hyggelige mad- og varmestuer, musik ved lifterne, frit “varm saft tag-selv” ved hovedlifterne, og søde engagerede medarbejdere. Børnene får high-fives hver gang de tager tallekeren/ankerliftene, og skilærerne er søde, dygtige og meget likeable. Skiskolen er kun 1t og 15 minutter, og det er meget passende for Alvin, hvor Aya gerne ville have haft det varede lidt længere, men det er kun positivt. Sidst vi var afsted på skiferie, var skiskolen nærmest hele dagen, og det var for meget og måske grunden til, at hun ikke var så begejstret for at skulle på skiferie i år. Men det er heldigvis anderledes, og indtil videre er alt godt. Rigtig godt!

Vi bor også godt, vi kan stå på ski ned til vores lille hytte, og kan gå 100 meter op til liften om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale dette sted til andre børnefamilier.

Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er her!