Alvin har knækket koden!

Det er ikke kun skiløb det drejer sig om

dsc_0256 dsc_0261

Nu er vi hjemme igen efter en helt fantastisk skiferie. Skiferie er nok yndlingsferien, selvom en sommerferie sydpå også er toppen, så er skiferie bare noget helt særligt!

Hvorfor skiferie er yndlingsferien, er nok denne fantastiske kombination af at være aktiv i smukke omgivelser og hygge sammen efterfølgende, og den helt afslappende stemning der hersker generelt, når det drejer sig om ferie. Efter en dag sammen ude, er det hjem til varm kakao med masser af flødeskum, noget lækkert at spise, spil, iPads og fjernsyn. På ferien har børnene set fjernsyn om morgenen, og spillet iPads om eftermiddagen, hvis de ville det. Det er ellers ikke noget vi praktiserer i hverdagene herhjemme, da det bare ikke fungerer så godt. Men på ferien kunne de sagtens slukke, når de blev bedt om det, og det var intet problem at komme afsted ud på skiene om morgenen. Ingen beklagelser på at nu blev der slukket for fjernsynet.

Selv en opvask føles også afslappende! Aya var  iøvrigt ellevild efter at tage opvasken. Så synes børnene pludselige ret store, når vi godt kan overlade en opvask til dem (mest Aya) og være sikre på, at der faktisk bliver vasket grundigt op 😉

Ved puttetid fik børnene hver dag massage, og de var begge godt trætte og sov senest kl. 20. Vi boede jo småt, og sov i samme rum allesammen, hvilket betød at når børnene skulle i seng, så skulle lyset slukkes, og vi slog så vores seng ud, og lå og så fjernsyn og sov så dermed også de fleste aftener noget tidligere end vi ellers normalt gør. Så det har været en uge med aktivitet, men i dén grad også afslapning og en masse søvn. Det er en alletiders kombination, og vi er klar til hverdagen igen. Og forhåbentlig det snarlige forår, selvom et vejr som i dag nu er meget smukt.dsc_0320

Udover hyggen og tiden sammen som familie, så er der også bare noget helt vildt fantatisk ved at se børnenes stolthed over at kunne stå på ski, være på skiskole og hele tiden udfordre sig selv og lykkes med det. Og dét der har været det allerbedste, er nok at børnene virkelig nu også kan se fidusen i skiferie og glæde sig over ferien, og med garanti vil glæde sig til skiferien næste år. Vi vil virkelig prioritere skiferie hvert år fremover, og håber at det kan lade sig gøre.

 

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alvin har knækket koden!