Sidste chance for at bestille fastelavnskostumet

Gode glimt i februar

img_4048

februar startede hårdt ud for os. Først en influenzaramt Aya og derefter Alvin. Og så Nicolai der forstuvede sin fod. Men så kom den flotte frost med solskin, og det begynder så småt at lysne når vi kører på arbejde. Og der er kun en uge til vi drager på skiferie, og vi er SÅ klar! Så stemningen er god, og her er lidt fra de gode glimt her i februar

dsc_0161

I weekenden overraskede vi Nicolais far og hans kone, som havde kobberbryllup om tirsdagen, og derfor havde troet at de slap fri. Det gjorde de ikke, og Nicolai og hans søster fik samlet en god trop til lørdag morgen kl. 6.30, hvor vi stod i den ægte vinterkulde og vækkede kobberbrudeparret med skønsang og morgenmad. Virkelig hyggeligt og dejligt at kunne gøre dem glade med den overraskelseDerefter tog vi hjem til Farmor som bor i en hyggelig lille taglejlighed, hvor vi blandt andet fik serveret varm kakao og samtidig kunne se på den ægte sne der pludselig faldt.

img_3850

der er en masse gode legepladser i Bredalsparken hvor Farmor bor, og hvor vi også selv jo boet for en stund. Så vi skulle naturligvis ud i sneen, og fik prøvet en svævebane maaaaange gange.

img_4050

vi fik også lige nydt den sidste dag med Bianca inden hendes forældre kom hjem fra ferie lørdag. De tog så Nellie med, da der var flere fremvisninger om søndagen, og det derfor var nemmest at Nellie ikke var hjemme.

img_3856

vi kunne heller ikke sove længe søndag, da Aya skulle spille fodboldkamp. Så Nicolai tog begge børn med op på stadion, hvor de var pakket godt ind, da det var udendørs! Aya var denne gang ved godt mod, og det havde været en god oplevelse for hende. Jeg fik vasket gulvene herhjemme, og tog så til fødselsdagsbrunch hos min veninde. Virkelig lækkert!

img_3859

Nicolai og børnene tog så ned og hentede Nellie hos mormor og morfar, og fik lige frokosten med, og bygge en miniature snemand ⛄️

img_3877

img_3871

Derefter tog de på den røde legeplads, som ligger her i Solrød, og hvor der jo også er en “falsk kælkebakke”. Altid et hit!

Så de gode glimt er egentlig bare fra weekenden, og nu er det jo næsten weekend igen, og der vil komme en masse fastelanvsglimt! Vi har jo heldigvis kostumerne klar 😉

 

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste chance for at bestille fastelavnskostumet