Selvros for januar

Sidste chance for at bestille fastelavnskostumet

Reklame for
kostumelandet-logo

dsc_0172 dsc_0189 dsc_0192 dsc_0193 dsc_0195

Fastelavn tager næsten altid fusen på os, men i år fik vi hjælp, da Kostumelandet gerne ville samarbejde med os, og vi derfor har styr på kostumerne allerede. De skal bruges flittigt i den kommende weekend med flere fastelavnsarrangementer. Børnene har selv siddet og valgt i det store (billige) udvalg, og det er derfor ikke os der har påduttet Alvin at være en Ninja eller Aya at være Catwoman’ish. Vi er åbne over for hvad de nu end lyster at have på, og Alvin har længe været i den der Ninjafase, og er det åbenlyst fortsat. Aya er kommet lidt væk fra prinsessekostumerne, og det er nu egentlig ret fint, synes vi 😉

Vi skal selv holde fastelavn på lørdag, når jeg kommer hjem fra arbejde. Liiiidt presset, men det bliver stille og roligt, og satser på at vi kan forberede det meste om fredagen. Så må Nicolai klare fastelavnsbollerne selv. Nogen af jer der vil dele en god opskrift på fastelavnsboller iøvrigt? Vi synes det bliver lige pebret nok, hvis vi skal købe dem i vores lokale Lagkagehuset, selvom de jo ellers er mums!

Søndag skal vi også til fastelavn, og jeg støder så til når jeg har fri fra arbejde. Så der er rigeligt med fastelavn den kommende weekend, og børnene GLÆDER sig! Og så glæder forældrene sig jo også. Deres iver formår jo at smitte af, og vi skal jo så også klædes ud…..

dsc_0198 dsc_0201

og mit kostume ser således ud 😉

jeg elsker det. Og det koster kun 209 kroner, og Nicolai skal jo så være kvinde. Jeg håber næsten vi bliver inviteret til nogle udklædningsfester i den nærmeste fremtid, bare for at kunne troppe op i det kostume. Måske vi selv skal arrangere en sådan?

Hvis du stadig ikke har styr på dit eller børnenes kostumer, så skynd dig at klikke ind her, og tjek det store billige udvalg, og få tilmed 10% i rabat ved at benytte koden Denormale.

 

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvros for januar