vi fik i dén grad slået katten af tønden i weekenden!

Vi er her!

dsc_0248

dsc_0235 dsc_0239 dsc_0243

ENDELIG! Endelig har vi fået vinter. Vi er vel ankommet til Støten i Sverige. Vi tog Oslofærgen i går eftermiddag, og kunne køre af færgen i formiddags. Meget smuk tur ind i fjorden! Og iøvrigt en rigtig fin tur med Oslofærgen, hvor vi alle fire var nybegyndere. Men vi fik set alle dæk, badet og plasket i “svømmehallen”, spist italiensk og nåede også en skattejagt og et par mocktails 😉

Vi lå hver især med et barn i armene i køjerne, og sov helt indtil kl. 7, hvor vi så kunne gå op og nyde godt af den store morgenbuffet, imens udsigten var ret så fantastisk og betagende. God start på vinterferien.

Efter cirka tre timers kørsel i smukt hvidt landskab, kom vi til skisportsstedet. Børnene var ellevilde, og fik prøvekørt skiene, og kan næsten ikke vente til i morgen, hvor vi sådan rigtigt skal ud på pisterne.

Kl. 15 kunne vi komme i vores lille hytte, som er lille, men noget så hyggelig. Vi har hjemmefra lavet nogle madretter, og kunne hurtigt servere kylling i karry. Efter maverne var fude, gik vi ud i den meget dybe sne, og i skrivende stund sover begge børn sammen i overkøjen, imens Nicolai og jeg har slået sovesofaen ud, og ser OL i fjernsynet. På svensk. Vi har det godt.

-Sebrina 

2 kommentarer

 • Charlotte

  Det lyder simpelthen bare alt for lækkert! Jeg drømmer mig på skiferie, det er alt for mange år siden jeg sidst har været afsted. Jeg er ved at overtale min mand til, at vi skal afsted næste år. Hvis det ikke er for personligt, ville du så have lyst til at dele, hvad jeres tur ca løbet op i? Leje af hytte, færge, ski, mad osv.
  God weekend her fra. ☀️❄️☃️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Hej Charlotte!
   Jeg håber du får overtalt din mand, for det er bare en helt særlig ferie.
   Jeg kan sagtens prøve at samle lidt op på, hvad ferien i alt er løbet op på. Så det vil jeg da få lavet snarest 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vi fik i dén grad slået katten af tønden i weekenden!