Lige nu [12.03.2018]

et outfit til sommerbryllup

picmonkey-image

Baum und Pferdgarten kjole/ Steve Madden hæle/ Hvisk øreringe

Jeg er altid i god tid hvad angår outfit til de større fester. Og til  sommer er der et bryllup i vente, og jeg er nu blevet ret optaget af at finde KJOLEN. Og nu er jeg virkelig blevet hooked på ovenstående. Så tænker jeg kan klikke det hjem, når jeg får mine overskydende skattekroner der engang i april. Hvad siger I?

Jeg har brugt min fridag på forskellige praktiske opgaver og også at klikke rundt for at finde ovenstående outfit, og nu har jeg en date med en god veninde. Optimal fridag! Der sker så meget godt i livet nu, og det er altid rart at kunne dele med de mennesker jeg holder allermest af. I går var det med mine sygeplejeveninder, som forkælede mig med et prikket sæt, og smukke øreringe.  Jeg har lidt kradsen i halsen lige nu, men jeg håber at det bare kan snuppes med lidt the og en weekend i sigte…

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [12.03.2018]