Noget der rykker #4

weekenden startede med en vigtig underskrift

dsc_0382

Fredag måtte Nicolai og jeg køre lidt tidligere fra arbejde end normalt. Vi skulle nemlig hjem og mødes med ejendomsmægleren, for at sætte vores underskrift på købsaftalen på huset i Køge. Det fik vi gjort, hvilket gjorde fredagen ret vild.

Jeg kunne bruge noget af glædesenergien på crossgym imens Nicolai ordnede aftensmaden i fred og ro, da jeg havde hevet Aya og Alvin med op til træning. Efter træning smuttede vi forbi centret og fik fredagsguffet i hus, som blev indtaget til Disneysjov og x-factor.

Lørdag tog vi et smut forbi Waves og fik handlet ind til den kommende uge, og derefter hjem og lege. En helt rolig og rar lørdag! God stemning og ikke så mange dikkedarer.

Søndag var jo sommertid, så vi sov “længe”, og efter en sen morgenmad tog vi ned til Dalby, hvor Sebrinas familie bor, ja faktisk dem allesammen. Nicolai skulle spille kamp imod Dalby, så den kamp skulle vi jo så se. Selvfølgelig var det en kamp hvor Nicolai fik 3 x 2 minutters udvisning, som jo så betyder rødt kort, så vi så ham spille en halvleg. Den endte iøvrigt uafgjort – ikke det bedste resultat for Hvidovre, og det ser lidt sort ud for dem her sidst på sæsonen.

Vi fik serveret aftensmaden hos mormor og morfar, og vi kunne godt strække den med at køre hjem, da Nicolai og børnene havde påskeferie, og jeg joiner dem så fra i dag! Yay!

Påsken er (lidt for) proppet, og vi lægger ud med en voksenfrokost i morgen, og jeg glæder mig til at få en god suser! Lige nu er kroppen dog ikke på toppen, men jeg håber det kan soves væk!

 

Rigtig god påske til jer alle!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget der rykker #4