Weekend med legeaftaler, pigefodbold, arbejde, babyshower (for mænd!) og havearbejde

De gode glimt [16]

img_5368

Selvom jeg måske ser lidt anspændt ud, så var det mega rart at få klippet et godt stykke af lokkerne i sidste uge! Nu var det altså tid til der skulle ske (lidt) nyt. Så mine afblegningsstriber er også snart ude, og dermed også det lidt tørre hår. Indtil videre hviler jeg ret meget med leverpostejen, men jeg ved også at der nok skal komme et tidspunkt, hvor jeg vil have noget farve igen, men indtil videre går jeg efter et bare nogenlunde sundt hår. Og jeg nyder at det er nemt at redde håret nu, og det nu også er mere overskueligt at have løst hår, da det ikke helt tager lige så lang tid at ordne når det er 15 cm kortere.

img_5375

En tur hos Anchers er altid bare godt. Og i sidste uge kom der lidt flot til forhaven og også lidt til indenfor. Jeg kunne gå helt amok, men vi har snart ikke plads til flere planter indendørs, men det varer jo blot tre måneder, så får jeg 260 m2 til at kunne fordele planterne på – og det glæder jeg mig ufatteligt meget til!

img_5402vi er nok ikke de eneste der har ekstra gode glimt fra sidste uge, hvor vi havde over 20 grader. Ej hvor gjorde det godt altså. Også alle de mange Sun Lollys 😉img_5423

ud med de blege stænger!

 

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend med legeaftaler, pigefodbold, arbejde, babyshower (for mænd!) og havearbejde