solskinsweekend

Husjagten

Nu er der endelig ro og afklaring i forhold til vores nye hjem, og vi glæder os helt vildt til d. 01.08.2018, hvor vi overtager vores HUS. Helt sindssygt sådan at skrive det ned på skrift. At vi bliver husejere.

Det har ikke bare lige været en lige vej at nå hertil, så vi vil gerne beskrive vores proces igennem det hele.

Det hele begyndte i efteråret, hvor vi eller rettere Sebrina begyndte at kigge på huse i vores område. Da flere af lejlihederne her hvor vi bor, blev solgt til ret meget over den pris vi i sin tid gav for dem, åbnede det nogle døre for os for at komme til at få noget mere plads. Vi har hele tiden vidst, at vores lejlighed ikke var her vi skulle blive, da vi har 104 m2, og det er en smule trængt for os nu. Det kan sagtens gå, men da vi i sin tid købte den, var det som “første bolig”, og set som en investering og også for at komme ind på markedet, og samtidig slå os ned. Vi havde tænkt at vi nok skulle bo her i 7-10 år. Det blev jo så til 5,5 år…

Det første hus vi kiggede på, var egentligt fint, men lå alt for tæt på motorvejen. Selvom det var en søndag eftermiddag, hvor trafikken ikke er så slem, så var det slemt. Og vi er egentlig ikke støjforsrkækkede, vi hører også motorvejen herfra hvor vi bor, og vi har boet 50 meter fra Valby Station, så støj er som sådan ikke et issue. Men her var det meget, når man var i haven, og vi måtte hæve stemmen for at snakke sammen. Så det kunne ikke komme på tale.

Et par uger efter så vi på en ældre murermestervilla, som faldt i vores begges smag. Der skulle skiftes køkken, badeværelse og laves en del, men vi kunne sagtens se os selv i det, selvom vi ikke var topbegejstrede for området. Og det var faktisk det besøg der fik os til at få EDC forbi til en vurdering af vores lejlighed. Og ja, så gik det jo egentlig stærkt med at sætte til salg. I mellemtiden gik snakken på ideen om at købe to grunde, og bygge sammen med min bror, svigerinde og mine forældre. Vi snakkede, så på grunde og tegninger, og blev ret hooked på dén plan, og droppede derfor det hus der satte det hele igang, og snakkede mere om planen om at bygge noget sammen. Det blev dog ikke reelt, da det viste sig at vi slet ikke kunne få lov til at bygge de kvadratmeter på de grunde vi kiggede på, som lå i første række ud til vandet, og havde nogle flere restriktioner pga. det var naturgrunde. Så det blev også lagt på hylden…..

Dagen efter at vi fik besked fra kommunen om, at vi ikke kunne bygge de kvadratmeter vi ville, kom huset til salg. Det hus vi allerede vidste at vi gerne ville købe, for vi kendte huset og ejerne. Så vi så på det, og meddelte at vi gerne ville købe betinget af eget salg. Og der blev skrevet under… Dagen efter fik vores ejendomsmægler besked om at markedsføre vores salg, så vi kunne få solgt hurtigt. Og den dag fik vi et bud til prisen. Det var så vildt! Skulle det være SÅ nemt for os?

fortsættes….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

solskinsweekend