De gode glimt den seneste uge'ish

lige nu [14.04.2018]

  • er jeg sådan godt træt.  Fordi vi har været ude hele dagen, så det er sådan en god sund træthed. En træthed jeg godt kan lide. Ligesom at have været ude på ski hele dagen!
  • har jeg for 2. gang i denne uge spist på Halifax. Spekulerer lidt over, hvordan det så bliver når vi først bor i Køge og kan gå derhen på 15 minutter…
  • er jeg helt åndssvagt øm i kroppen efter en lille løbetur i torsdags. Sådan var det altså ikke for ti år siden. Det kan godt være lidt skræmmende, hvad alderen gør, når nu sindet stadigvæk tror at kroppen er 20 år.
  • skal jeg arbejde i morgen, selvom det ikke er min arbejdsweekend. Og det gør mig faktisk ikke så meget, og det tror jeg har noget at gøre med, at weekendarbejde er et overstået kapitel fra maj af. Altså jeg kommer nok til at skulle lave noget arbejde engang imellem i weekenderne, men ikke på samme måde, hvor jeg SKAL møde ind på et bestemt tidspunkt (før 8) på hospitalet og forholde mig til kolleger og patienter. Det bliver vildt at få alle weekender fri. I hele mit arbejdsliv fra min tid i Super Brugsen til ja… indtil nu, har jeg jo haft weekendarbejde, så ja, det er vel også på tide at slippe lidt af med det, og kunne bruge weekenderne fuldt ud på hus og børn
  •  har jeg taget fem babyer af min pileaplante, og jeg er vanvittigt stolt og glad. Planen er at de skal bruges som værtindegaver og sådan, selvom det måske ikke er alle der har den samme begejstring for planter som jeg 😉
  • er det vist også blevet en lørdagstradition at se naturprogrammet på Dr1 kl. 19. Det er så hyggeligt at se det med børnene, og vi alle elsker at se de programmer. Jeg elsker så mange traditioner vi er begyndt at få herhjemme. Det er så…. trygt.
  • har jeg fået klatret lidt i træerne i Åsen i dag, og har sagt til Nicolai, at vi altså skal ud og klatre igen her i foråret. Det var sådan en fantastisk oplevelse da vi var afsted i efteråret, og jeg tænker vi skal prøve Camp Adventure næste gang – den har vi hørt godt om!?
  • er der koldskål i køleskabet, så farvel og god weekend!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De gode glimt den seneste uge'ish