De gode glimt [16]

Torsdagsfri – SAMMEN

Nicolai og jeg havde fri i går, og vi startede med at køre til Rønnede, hvor jeg skulle have fyldt vipper på, og dernæst kørte vi ind til byen, hvor jeg for første gang skulle prøve en voksbehandling. Det var jo slet ikke slemt, og helt sikkert ikke sidste gang! Vi delte en pizza i Torvehallerne, og Nicolai ville gerne forbi hans yndlingstøjbiks Wardrobe 19, for at købe nogle snørrebånd til hans Wolverine 1000 Mile, men de er åbenbart i restordre, og i stedet endte han med at købe denne sag, som jo var en lidt anden udskrivning end et par snørrebånd. Derefter gik turen forbi Weekday for at tilføje nogle flere jeans til garderoben. Han går kun i “friday” jeans. Som virkelig også er gode til ham og virkelig billige! Jeg prøvede også forskellige slags jeans, men der var ikke succes denne gang. Købte ingenting!

Nå, men hjem igen og hente børn, og ind med dem til Faster og Patrick, og vi tog så videre ind til et vennepar, hvor vi fik lækker mad og drikke! Hjem med S-toget og møde en masse skæve og fulde mennesker, og så ende i seng kl. 01. Og sove uden forstyrrelser helt til kl. 8, fordi vi ikke kan sove længere..!?

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De gode glimt [16]