Husjagten #2

Weekend med legeaftaler, pigefodbold, arbejde, babyshower (for mænd!) og havearbejde

Fredag kunne jeg smutte lidt tidligere fra arbejde, og jeg skyndte mig hjem og satte bilen for at snuppe Nellie i snoren og gå op og hente Alvin og en legekammerat, som kom med hjem og spiste og var med omkring disneysjov og alt det der. Alvin er begyndt at have en del gode venner, hvor det jo ellers har været Aya, der primært har haft legeaftaler, og Alvin “bare” har leget med hans bedste ven, som bor lige ved siden af, eller joinet Aya. Bedstevennen er dog nu rykket i SFO, så de leger ikke i børnehaven længere, men det har Alvin ikke beklaget sig over, og det skyldes nok, at han har så mange andre gode venner i børnehavven, som pædagogerne har støttet op omkring, da han for et år siden kun søgte bedstevennen, som jo er lige årgangen ældre, og ja, nu er rykket videre. Så de var på forkant og deres “arbejde” har båret frugt, og han kan nu også se fidusen i at lege med de andre jævnaldrende drenge. Suk, det bliver ikke nemt at sige farvel til den børnehave og de dygtige pædagoger som har fulgt både Aya og Alvin igennem hele deres børnehavetid. Dvs. de har været en vigtig del af vores og børnenes liv i fem år, og de vil uden tvivl blive savnet af os alle, men altid husket <3

img_4476

Lørdag smuttede jeg afsted på arbejde. Der har været arbejde alle weekender her i april, ikke begge dage, men enten lørdag eller søndag. På søndag er det min sidste weekendvagt, og jeg glæder mig da over at weekendarbejde snart er et overstået kapitel (i hvert fald for en stund), men samtidig er weekendvagterne på Fertilitetsklinikken også bare helt særlige, da vi blot er én af hver fagruppe, dvs. én sygeplejerske, én bionalytiker og én læge, og der er bare en helt særlig og rolig stemning, omend der kan være knald på. Så jeg tænker på, om jeg mon kommer til at savne dem? Imens jeg var på arbejde spillede Aya fodboldstævne, og det endte med to sejre! Så det havde Aya optur over, og Nicolai og Alvin havde hygget sig på sidelinjen i det skønne vejr.

img_4499

Da jeg kom hjem kørte vi retur til Hvidovre, hvor Nicolai blev afleveret til et surprise babyshower for en af håndboldgutterne. Dvs. grill, spil og druk 😉 Jeg, børnene og Nellie kørte ned til mine forældre, hvor vi endte med at overnatte, således at Nicolai havde mulighed for at sove længe dagen derpå. Det gjorde han så ikke rigtigt, for det er vi ikke så gode til efter vi har fået børn. Men han nød alligevel et tomt hjem, og da han havde ryddet op i hjemmet (han er guld værd!) kom han ned og lå i loungemøblerne hos mine forældre, imens alle os andre knoklede i haven og på huset. Og så sprang han til da højtrykspooleren kom frem – det er jo det vilde legetøj! Vi fik serveret ægte grillkylling, altså fra weberen, og så var vi ladet godt op til denne uge, som jo allerede er skudt igang 🙂 Telefonen har kun været brugt til stories, så det er sparsomt med billeder. Det retter vi op på til næste weekend…

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husjagten #2