Nyt job

Babyshower i weekenden

Det er snart weekend igen, men nu er det tid til lige at mindes weekenden som bød på babyshower for Faster Camilla. Og ja, jeg beklager altså at familietitlerne får fuld blus herinde, men det er altså sådan det er, og det er helt forkert ikke at nævne Camilla for Faster Camilla, ligesåvel som Farmor, Farfar, Mormor og Morfar mm.

Nå, tilbage til weekenden. Og jeg skal liiige lægge hovedet i blød. Min hjerne er lidt blæst efter de første to dage på nyt job, som har været langt mere end hvad jeg havde forventet. Jeg er et stort smil men også meget mættet af indtryk:-)

Vi kunne jo starte wekeenden lidt før pga. St. Bededag, hvor børnene blev afleveret hos Faster Camilla og Patrick, imens Nicolai og jeg tog ind til nogle venner og spiste god mad og bare…. ja får lyst til at skrive “chillede”, selvom jeg aldrig bruger det ord. Men altså vi hyggede 😉 Og vi kunne sove en nat uden børn. Dét er altså luksus.

og så ellers op og og rydde og og gøre rent i et par timer inden vi tog til Hvidovre, hvor børnene jo i forvejen var, og så tage hen og fejre Oldefar Skjolds fødselsdag. Her havde vi et godt skuespil igang da vi måtte have et undercover for det babyshower, som skulle holdes dagen efter hjemme hos os.

dsc_0389 dsc_0402

Så lørdag middag kom Faster Camilla forbi og blev overrasket. Sådan rigtigt overrasket. Det var hendes gode veninde der havde stablet det på benene, og vi lagde bare hus til, og så stod jeg for en musikquizz, som faktisk blev ret god. Jeg havde  dog også fået kraftig inspiration fra andre, men den er gemt, så I siger bare  til, hvis I har brug for inspiration til sådan en quizz 😉 Jeg har aldrig været med til et babyshower før, så var lidt en newbie. Men det var rigtig hyggeligt, og ikke mindst skønt at være vidne til en rigtig glad kommende mor.

Søndag stod på arbejde for mit vedkommende, og Alvin havde en legeaftale, så Nicolai og Aya fik sig en hyggelig gåtur til stranden imens.

I morgen er det jo allerede igen weekend! Yay

-Sebrina

1 kommentar

  • Julie

    Stort tillykke til faster Camilla – og fedt, at hun blev overrasket med babyshower. 🙂

    Jeg siger da ikke nej til musikquiz, da jeg selv står og skal arrangere babyshower. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt job